Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#272)
mayko33
 
Çevrimdışı (offline)
Mesajlar: 79
Üyelik Tarihi: 23-07-06
Özellikleri - 20-07-2008, 23:44 PM

 
Evet arkadaşlar motoru ilk alanlardan biri olarak artık makinadan bıktım ve pişmanım diyebilirim.Gelelim özelliklerine.
1.Motorun maksimum garanti hızı 125-130 civarında.En önemli bıkma nedenim de bu.Bu hızlarla yollar bitmek bilmiyor.Yokuş aşağı ve rüzgar arkadan esince 150 yapıyor ama anlamı yok tabi.Yokuş yukarı 110 u pek göremiyor.
2.Motor zayıf olunca sürekli gaz kapalı gidiyoruz tabi.B uda yakıtı 100 km de 4-5 iki kişi ile 5,5'e kadar çıkarıyor.Yakıt rüzgardan acayip etkileniyor.Rüzgarlı havada su gibi yakıyor motor.
3.Yaptığım en uzun mesafe iki kişi ile günde 1000 km.(Sakarya-Çanakkale-Gelibolu-Truva-Sakarya). Özellikle ardçının canını okuyor.Saat başı mola gerektiriyor.Gerçi tüm motorlarda bu var.Konforu kötü diyemem.
4.İyi özelliklerine gelince bakım aralıkları 10 000 km'de bir.Masrafsız ve sağlam.
5.Mükemmel yol tutuşu var.Deli gibi kullanıyorum daha düşme tehlikesi bile atlatmadım.Arabamdan daha emniyetli duruyor.Cbf 150 ile hemen her gün asfaltı öpüyordum.Bununla 18 000 km oldu tehlike bile atlatmadım çok şükür.
6.Sonuç olarak uzun yol ve gezi meraklılarına bu motoru tavsiye etmem.Büyük makina alın.Şehir içi için bir harika.
7.Yeni motorumu seçtim Suzuki DL 650 V-strom.Yamahanın kampanyasını bitirmesini ve YBR 250'nin fiyatının artmasını bekliyorum.Motoru 9400+aksesuarlara aldık şimdi yenisini 8 000 yapmışlar.Bu durumda motor elimde patladı.V-stromu alsam bile 8000 den aşağı bunu satmam dursun bahçede işe falan giderim.
Alıntı ile Cevapla