Alıntı:
urcolak´isimli üyeden Alıntı
Ee arkadaşım anlatmak istediğin nedir bize vermek istediğin bir mesaj mı var, biz zaten bu haberleri ana haber bülteninde dinliyoruz, seninki laf olsun bu 1.
2. ci si sen ne biçim bir motorcusun ki 160 Km hizden bahsediyorsun, 650 lik motora biniyorum 6. viteste motoru kasmaya başlayınca çıktığım bir hız o benim, böyle bir motordan nasıl beklersin bu hızı, 160 km hızda gözünü bile açamaz bu adam,
3. sü her kes laf etmiş, anca konuşursunuz zaten fırçayı eline alıp resim yapan yok, alın adama 250 cc bir motor ve koruma ona binsin o zaman..
Adam elinden geldiği kadarını yapıyor bunu anlamayacak kadar kafanız basmıyor mu o adamlar trilyonluk değil, motor alacak kask alacak, üst baş alacak paraları yok, yok yok.
Neymiş, bunlar kafayı sıyırmış, deli, ölürler, nasıl olsa bunlardan çok var, sivri sinek gibi ölsünler, insandan bahsediyoruz,
Adamın biri köpeğe vurur yuvarlanır, burda köpek nasıl iyi mi diyen çok insan var,
şimdi de insandan bahsediyoruz, sivri sinek kadar değeri yok ölsün gitsin demi.
Hass
|
Getir bana bi mobilet 150-160 yaptırırım.. Bak nasıl o hıza çıkıyo görürsün. 160 km hızda göz açılıyomu açılmıyo mu anlarsın..
Ve sen nasıl bir adamsın ki bu arkadaşları destekliyorsun
O motora hiç mi para harcamıyorlar sanıyorsun?
Üzerindeki cant çemberleri büyütülmüş üzerine yeni ince lastikler takılmış.
Piston silindir kasnak dişliler v.s. farklılaştırılmış..
Bu adam buna harcayacağı para ile gider 250 cc bi motosiklet alır.
Bende motosiklet tamircisim piyasayı senden iyide biliyorum..
Ordan mesaj olsun diye yazma bilip bilmeden de konuşma..
Neymiş parası yokmuş bu kadar yapabiliyomuş..
Kardeşim parası yoksa alsın bi mobilet bu hale getirmesin adam gibi gezsin..
Eğitim şart abi boş işlerle uğraşan insanla dolu türkiye..
Sonra ilerliycekmişiz! Bu zihniyetlerle ancak geriye gideriz