Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#37)
melocann

melocann - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: honda cbr125r mondial mt125
Kan Grubu: A Rh+
18-07-2008, 15:17 PM

Alıntı:
yeschim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı uğurlu olsun Fotolar süper özellikle üstteki Ben de cıbırımı alınca Kadıköyünde böle gezicem Tabi artçım da kasklı olacak bilmem anlatabiliyor muyum
Alıntı:
GKN´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
metin, muharrem olm ben size demedimmi sosyal msj vere nolur die
ewet ya demiştin yeschim o artçı benim asker arkadaşım haklısının motor alacağımdan haberi yoktu hemde kaskta yoktu ben bilem taaa karamandan getirdim

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah herkese istediği motoru nasip etsin bendede var bi kaç foto inşallah ewe gidince yuklerim

herkese keyifli sürüşler

Alıntı:
crayzboyone´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayırlı olsun melocan .... Allah kaza bela gostermesın . İnsan bızede bı haber verırdı bızımde bı cayımızı ıcerdı

Gkn Abim Agustosun 15 de memlekete gıdıcem PATNOS tan gecerken söz Sana canavarın KAldıgı magrasını cekıcem ve yattıgı yolu gostercem Hatta canavarlada Bı kısa konusmamız olucak . Randövü aldım Her gun doluymus
güzel kardeşim sen öle diyorsun ama seninle çay içme işini gkn'a söle çünkü o gezdiriyor beni yoksa ben kaybolurum

Konu melocann tarafından (18-07-2008 Saat 15:20 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana