Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#129)
dibaK

dibaK - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
16-07-2008, 11:47 AM

Endurocu ruhlu yeni üyeden herkese merhaba...

Yetti gayrı bu İstanbul'un trafiği diyerek motosiklet almaya karar verdim. Bu siteyi buldum, hangi motor hangi tip vs gibi klişe sazanlık yapmamak için forumun hemen hertarafını okudum, nasıl bir yol izleyeceğime %90 kararımı verdim, özellikle gezi bölümünde çok vakit geçirdim. Enduro hiç aklımda yokken "benim olayım enduroymuş yahu" kararını verdim.

Amaaaa Kawasaki 250R ile başlayacağım (adam endurocu ruhluyum dedi SS başlayacağım diyor arıza galiba demeyiniz). Başlangıç için uygun makine, elden çıkarırken sıkıntı yaşamam. Bunun yanında hemen herkeste olduğunu tahmin ettiğim, bende de olan bir SS hevesini de tatmin ederim (bu siteye hangi SS kaygısı ile üye oldum). Ayrıca altıma koca enduroyu çekip de acemilik zamanı dağ bayır tehlikelerine kendimi atmam (SS de gazlama dürtüsüne karşı koyarım da Enduro ile dağ bayır dürtüsüne çok zor). Asfaltta görece az tehlikeli şekilli başlangıç için uygun bir SS ile başlamak mantıklı gibi.

İleride motor işini beceremeyip vazgeçmezsem altıma kıyak bir enduro çekeceğim. Zaten gezmeye meraklıyım, bir de enduro ile asfalt dışı olanakları ile... Otomobilde şu alttaki olayı yapan enduro ile neler yapmaz diyeyim kısaca