Alıntı:
cihadbadem´isimli üyeden Alıntı
ben de bir intruder 250 sahibiyim. uzun sure sissybar aradim. korlas ve diger tum servis ve bayiilere baktim diyebilirim. hepsi ayni seyi soyluyor "telefon birakin biz sizi arariz." en sonunda hamdi ustaya yaptirdim . cok iyi bir insan tavsiye ederim www.motohobi.com 200-250 ytlye yapiyor. yeri kucukyali da telefonu 02164893938. ben ejderli bir tane aldim cok arastirmamistim acikcasi sissy modellerini o yuzden ilk gordugum sissy bar i aliverdim  orjinali 200 euro tabii bulabilirsen. ben yaninda motor koruma ve 2 far taktirdigim icin tam fiyatini soyleyemiyorum ama o civarlardi.
bana sorulmamis ama sazanlik yaparsam kizmazsin umarim. modeli kac eger 2006+ ise aksesuarsiz icin bence iyi fiyat. Umarim en kisa zamanda bir intruder sahibi olursun benim 2 ay i gecti alali cok memnunum. yakiti cok iyi - bir depo 35 ytl civarinda doluyor 240-250 km gidiyor. tabii motorda gittigin hiz cok onemli cok hizli gidersen yaktigi miktar da cok artiyor. uzerine dogru aksesuarlari secersen en az bir 650 lik kadar heybetli oluyor. bence gorunusu cok guzel. benim ki ilk goruste ask - cok objektif olamayabilirim bu yuzden  -
|
model 2005 yeni kasa (egzostu tek ve buyuk olan) 18000 km de sissy bar var. Henuz goremedim ama temiz sanıyorum. almadan bi bilene mutlaka gosterecegim.
Alıntı:
TRUCKER´isimli üyeden Alıntı
bende bu makınaya takmıstım kafayı gecen hafta bır bayıde 2004 model buldum 7000 ytl dedı. gıttım oturdum ustune ama bana sanırım bıraz ufak geldı boyum 1.82 ve eşimde yakısmadığını söyledı bende caydım. ama alacak arkadaslara tavsıyem sağlam ve uzun soluklu bır makına olduğudur. ama boyu nispeten kısa olan arkadaslara daha yakısır dıye dusunuyorum.
|
benim boyum da 1.82 civarı ve 75 kiloyum. Simdi benim de hevesim kırıldı. Bana da kucuk gelebilir o zaman. Gidip bi suzuki magazada denemk en iyisi olacak galiba:(
250 cc 'lik makinelerin cogu yaklasik aynı boyutlarda. VL250 kucuk gozukurse hangisi daha uygun olabilir ki?
Alıntı:
chopper1957´isimli üyeden Alıntı
bende hyosung tan vaz gectim yamaha dragstar 250 mi yoksa suzukimi alsam diye düşünüyorum. bu arada ehliyet kaç haftada teslim alınabiliyor B sınıfı sürücüyüm ?
|
karar verebildin mi?

karar verirken neleri goz onune aldın, nasıl karar verdin anlatırsan biz kararsızlara da yardımcı olabilirsin sanırım