Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#29)
cihadbadem

cihadbadem - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: VL Intruder 250
Kan Grubu: B Rh+
14-07-2008, 21:59 PM

Alıntı:
child´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sisy bar arıyorum yardım edebilir misiniz .. vl250 ..
ben de bir intruder 250 sahibiyim. uzun sure sissybar aradim. korlas ve diger tum servis ve bayiilere baktim diyebilirim. hepsi ayni seyi soyluyor "telefon birakin biz sizi arariz." en sonunda hamdi ustaya yaptirdim . cok iyi bir insan tavsiye ederim www.motohobi.com 200-250 ytlye yapiyor. yeri kucukyali da telefonu 02164893938. ben ejderli bir tane aldim cok arastirmamistim acikcasi sissy modellerini o yuzden ilk gordugum sissy bar i aliverdim orjinali 200 euro tabii bulabilirsen. ben yaninda motor koruma ve 2 far taktirdigim icin tam fiyatini soyleyemiyorum ama o civarlardi.

Alıntı:
bteo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam child ben de onumuzdeki ay bası 2.el bir suzuki intruder vl250 almayı dusunuyorum. Sahibi ile ay basında gorusucez, anlasabilirsek alıcam. 6000 civarı konustuk 18000 km'de ne dersin? Takip edttigim kadarı ile bayaa deneyim sahibi olmus olmakısın Paylasırsan sevinirim...
bana sorulmamis ama sazanlik yaparsam kizmazsin umarim. modeli kac eger 2006+ ise aksesuarsiz icin bence iyi fiyat. Umarim en kisa zamanda bir intruder sahibi olursun benim 2 ay i gecti alali cok memnunum. yakiti cok iyi - bir depo 35 ytl civarinda doluyor 240-250 km gidiyor. tabii motorda gittigin hiz cok onemli cok hizli gidersen yaktigi miktar da cok artiyor. uzerine dogru aksesuarlari secersen en az bir 650 lik kadar heybetli oluyor. bence gorunusu cok guzel. benim ki ilk goruste ask - cok objektif olamayabilirim bu yuzden -

Konu cihadbadem tarafından (14-07-2008 Saat 22:05 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.