Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#2997)
mrock

mrock - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG GV250 idi şimdi yaya
Kan Grubu: A Rh+
10-07-2008, 23:14 PM

Elimdeki resimleri tek tek koymaya başlıyorum.....

3 Temmuz yani EMOK festivalinin 1. günü hareket saatimiz 09.00

motorlar çok yüklü olunca haliyle kontrol ederek gidiyoruz.

bu kare 2. jandarma kontrolünün yapıldığı yerden 15 dakka arayla köy çıkışlarında kontrole giriyoruz ve son kontrolümüzde çantalar dahil didik arandık ve abartmıyorum bir buçuk saat kaybetmemize neden oldular.Kestirme olsun diye girdiğimiz tali yol başımıza neler açtı. Bu sıkıntılı duruma rağmen gülmeye devam ediyoruz.

evlerden getirdiğimiz poaçaları yediğimiz için duruduğumuz yer.
(Alp'in getirdiği poaçanın tadı damağımda hala validenin ellerine sağlık )

İşte festival alanının girişi (Emre sonradan Honda Todayla aramıza katılırken)

15YTL ücretle kaydımızı yaptıktan sonra 1.gün gelmenin şansıyla ağaç altında güzel yerlere çadırımızı kurduk.....
ve dinlenmeye geçtik.Bir süre sonra yapılacak yarışmaların anonslarını duymaya başladık ve hemen ismimizi yazdırdık

ilk oyun yavaş gitme yarışıydı.Herkes kendi motoruyla yarışmaya katılıyordu.Bizim motorların Cruiser olmasından dalayı bilhassa Cross motorları karşısında şansı düşüktü ve öyle oldu....
Yavaş gitme yarışmasında Alp dahil kimse başarılı olamadı. :D :D

Daha sonra Sallanan Toplar yarışmasındada başarısız olduk.Yarışma KTM marka Cross motorla oynandı ve Alp bu motora hasta oldu Ha KT125, ha KTM ne fark var arada

En iyisi tahtıravalliye binmek,Alp'in karşısına oturacak adam çıkmadı burada

Halat çekme yarışında iri yarı, kaslı, göbekli motorcular karşısında komik duruma düşme pahasında rağmen katıldık ve 5 saniye dayanamadan......

Yerde sürüklendik.....

arada bir festival alanından uzaklaşıp köy kahvesinde çay ihtiyacımızı karşıladık

Alp Hyo yu denerken.....

Yamaha R125 test motorlarından bir tanesiydi....

Sıcaktan mayıştığımız anlar

Canımız motora binmek isteyince hemen kampın dışına çıkıp 3,5 km yol yapıp çevreyi tanımaya çalışıyorduk.

Çevre köyleri gezerken karşılaştığımız motor hastası bu yakışıklıya başımızdaki bandanayı hediye ederek uzun sohbetin ardından artistik bir poz istedik

Ertesi sabah Ataya saygı konvoyuna katılarak, Pazaryerinde Atatürk büstünün önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.Yüzlerce motorun katıldığı konvoy kilometrelerce uzayıp gidiyordu.O kadar uzun bir konvoydu ki...

Festival alanın maskotu Honda Todayle Emre....(kiralık mı bu motor? diye soranlara cevap vermekten yorulduk valla)

MT cilerin obası...

Sonra Necip abi de aramıza katıldı.

4 kişilik çadırda tek başıma kaldığım için kask,eldiven,çanta,yiyecek,don,aklet,tişört gibi malzemeleri benim çadıra atan arkadaşlar sağ olsunlar çadırı Mamak Çöplüğüne çevirdiler

çadırıma bir motor girmemişti o da oldu

Akşamları konser başladıktan sonra neler yaptığımı bende bilmiyorum. 1 şişe şarap ve 3 adet bira bir insana neler yaptırır sorusunun cevabı o gün ben verdim.Özetlersek bütün gece tepindim tepindim ve kustum bu kadar,Özgüründe aşağı kalır yanı yoktu hani

Pazar sabahı festivalin sonuna gelimiştik.Adventure oyunununa ait bende hiçbir fotoğraf yok çünkü yarışma biraz ıslak geçti,botla gölün ortasında top topladığım için fotoğraf makinesini yanıma almamıştım.

Genel olarak çok güzel eğlendik ve memnun şekilde 7. EMOK festivalini bitirdik. Gerek tuvaletlerin temizliği,yiyecek içecek fiyatlarının uygunluğu gerekse festival görevlilerinin güler yüzlülüğü bu festivali ap ayrı bir havaya soktu."İşte gerçek motor festivali budur" dedirtecek bir festivaldi.

__________________________________________________ __________________

Ve sıra geldi söyleyipte gidemediğimiz,gidipte söyleyemediğimiz yer olan MUDANYA yolculuğumuza.
Mudanyayı gördüğü için Alp artık uykusuz günler geçirmeyecek

Arayı çok açtık galiba diğer grubu bekliyoruz.......

MUDANYADAYIZZ........

Daha sonra Mudanyada ekiple vedalaşarak Ufuk,Özgür ve ben Ayvalık macerası için rotamızı belirledik.Alp ve Yusuf ise Kütahyaya dönmek için gaz açtılar.......

Susurluktayız......

biraz mola......

İşte kamyoncu felsefesi.....

Yollarda radar olduğu için pek basamadık ve uyuklaya uyuklaya Balıkkesir-Ayvalığa girdik.....

Ayvalık-çamlıktaki kampa denize sıfır çadırlarımızı kurduk....

Deniz zamanı....motor üstündeyken olan amele yanıklarında kurtulmak için bir fırsat:D

Kovboylar atlarıyla Sarımsaklı plajındalar.......

şeytan sofrası....

Şeytan Sofrasında güneşin batışını izlemek bir başkadır...

Ayvalığa gelipte Ayvalık Tostu yemeden olmaz tabiiii

.........ve işte 10 günlük maceramızın sonu.Baştan sonra bu güzel günleri bizlerle geçiren arkadaşlara çok teşşekür ederim.Nice yollarda nice festivallerde görüşmek üzere.....

Konu mrock tarafından (11-07-2008 Saat 12:55 PM ) de değiştirilmiştir..

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...
http://www.allstategarage.com