|
10-07-2008, 22:44 PM
Benim kazamda da buna benzer oldu, benzinlikten çıkıyorum, yerde ki yağ birikintisi yüzünden önce direksiyon aynı bu şekilde yalpaladı ve arka tekeri yanımda gördüğümde de zaten motoru bıraktım. Şimdi sorun şurda benim motorum racing değil 650 dragstar, hızım kalkış hızı yani 20-30 bile değil kazadan sonra amortisörler ve frenleri kontrol ettirdim sorun yok; ama bu direksiyon yalpalamasını çok iyi hatırlıyorum, bir sağa bir sola ve kayma sonucu yerdeydim. Hızda yapmıyordum ( zaten yapamam benzinlikten çıkıp 20 mt sonra sağa döneceğim ) tanktokatlıyan olayının filmini izlediğimde aklım başıma geldi, bana olan bu. Şimdi sorum şu malum istanbul da yollar berbat ve yağ-mazot dökülmüş yollar karşımıza çok sık çıkıyor; dragstar gibi bir cruisere bu heds denen cihazı taktırmak mantıklı mıdır? faydası olur mu? Benim canım harcayacağım paradan daha önemli, sizce taktırmalı mıyım? Dragstar için uygun modelini bulabilir miyim?
Teşekkürler.
nette araştırdım dragstar için bulamadım hep sport modeller için var, bilen ya da ekleyen var mı?
Konu KARACADDY tarafından (11-07-2008 Saat 00:28 AM ) de değiştirilmiştir..
Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
|