Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6834)
digi_boy26

digi_boy26 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YBR_125_'05_KIRMIZI TOROS_SW_'99_BEYAZ
Kan Grubu: A Rh+
10-07-2008, 19:37 PM

Alıntı:
just_hmz_26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet ya Sinan Abiyle karşılaştık ama biraz tatsız bir karşılaşma oldu Adam önüme fırladı çarpmadan geçtim anaaaa bi baktım arkadan el kol yapıo bide bende sinirlendim durup şunu bi döveyim dedim tabi hemen durmak için o sinirle iki frene birden sert asıldım motor altımdan kaydı zaten nasıl sinirlendiysem motoru öyle devrik halde yolda bırakıp adama bağırmaya başladım "Işıklara bak şeref... renk körü müsün?" diye tam adamın üstüne giderken bi baktım adam gözden kaybolmuş derken bi YBR yanaştı yanıma o da ne Sinan abi Zaten onla biraz muhabbet ettik sinirimi aldı üstümden tekrar teşekkürler abi
rica ederim kardeşim kim olsa aynı şeyi yapardım farketmez bende motor tipi ve yaptığı iş. zaten elimden geldiğince hem yol tutmaya çalışıyorum hemde yol veriyorum ilaçcı, pizzacı arkadaşlara tesadüf sen dekgeldin

Alıntı:
viravira26´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi günler Eskişehir MT.
Eskişehir MT kısada olsa toplu bi gezi falan ypmıyormu. yoksa yapıyorda paylaşılmıyormu. eskişehirin yerlisi olmadığım için bende biraz fıransızmı kalıyorum olaylara acaba.
valla bu aralar merkezdeyiz ali emok'a filan gittik geldik onun dışında cihat abi'nin daveti var gitmek isteyen irtibata geçebilir. benim iş şeklim değiştiği için son güne kadar şuan bişey söleyemiorum

Alıntı:
Bin9yüz85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam Eskişehir, birkaç EMOK fotoğrafı da ben yükledim

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-yorumlar.html
baktım güzel fotolar eklemişin

len şu üç tekerliyi bi bulamadıydım varmış bak demekki

YESTERDAYTODAYTOMORROWMORNINGAFTERNOONEVENINGMONDAYSATURDAYITS' NOW AND LATER ONLY YBR.