Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#11821)
Darkkiller

Darkkiller - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: CBR 125 R
Kan Grubu: B Rh+
10-07-2008, 18:44 PM

Alıntı:
Juba´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar şimdi bizde bi cbr 125 var 150 binde ayıptır sölemesiorjinaldir km sibunun hava filtresi nerdedir grenajı illa ki sökecek miyiz hava filtresini temizlemek için acaba?ve hava filtresini temizlerken nelere dikkat etmeliyim?
bence sen o hava filtresini bi serviste temizlet çünki bildiğim kadarı ile motorun hemen arkasında o hava filtresi... dolayısı ile komple grenajı sökmen lazım...

Alıntı:
Lebowski´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar slm bu gün ilk kazamı yaptım hafif tatlı bi viraja girerken kaptırmış gidiyorum önümdeki araç yavaşladı fren yapamadım karşı şeride girdim ordanda bi araç geliyodu karşı şertle kaldırımın arasından geçeyim gideyim dedim olmadı kaldırıma yapıştık motorun sol taraf komple gitti grenaj vites ayna sinyal benim ayagım burkuldu onun dışında ciddi bişey yok ama kaskım olmasaydı durum çok farklı olabilirdi çünki kafayı kaldırımdaki ağaca fena tosladım gerçi bide korumalı botum olsaydı ayagımıda burkmiyacaktım belki ama korumalar çok önemli çok kötü anlar yaşadım flim gibi geçti derler ya gözünün önünde aynen öyle aman arkadaşlar dikat edelim benim hatam tamamen egitimsizligim ve acemiligimdi o kadar hız yapmamalıydım siz siz olun korumasız çıkmayın yola okudugunuz için teşekkürler
arkadaşım çok büyük geçmiş olsun daha büyük bi hasar almadığına şükretmelisin bence... ayrıca 2 şeritli yani tek gidiş şeridi bulunan yollarda fazla süratli gitmek hiç akıllı işi değil her an önüne bi sorun fırlayabilir... tekrar geçmiş olsun

Konu Darkkiller tarafından (10-07-2008 Saat 18:45 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.