Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#20)
denizcimuzaffer

denizcimuzaffer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Beat ve denizciforesight :))
Kan Grubu: A Rh+
09-07-2008, 19:39 PM

Alıntı:
readymehmet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence çok farklı makinaları kıyaslıyorsun, sırf silindir hacimleri aynı diye ikisi kıyaslanmaz.
honda alırsan pişman olma ihtimalin çok yüksek...
Arkadaş,
yanlış yönlendirme ve tuhaf tavsiyeler yapmamak gerekir Honda CBF 250 alıp da başıderde girmiş demeyeceğim, memnun olmamış bir kişi bile çıkmaz Ninja dediğin alet hakkında hiç bir bilgim yok.
bu iki modeli karşılaştıran arkadaşımın da tecrübesi olmadığını düşünüyorum. Çok farklı motorlar. Ancak amaçlarının birinin artçı olduğunu belirttiğinden, CBF nin oturuş pozisyonları, sele dizaynı gayet iyi. kardeşimin motoru CBF 250, ve beraber 100 lerce km yaptık, oradan biliyorum CBF 250 yi çok iyi biliyorum, asla belirtiğin amaçlar için pişman olmazsın
Foruma mesaj yazan arkadaşları ciddiyete davet ederim Şahsi görüş bile olsa nesnel gerekçeleri olmalıdır. Ben bunu sevdim diğerleri kötüdür gibi abuk yorumlardan kaçınalım

Alıntı:
garacava´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hiç birisine bulaşma.İkisi de kesinlikle ama kesinlikle fiyatlarını haketmiyor.Git YBR 125 ya da benzeri ikinci el bir şey al,sonra ER 5,GS 500,ya da CBF 500 türü bir motor al..
Hele bu yoruma ben asla katılamam neden bu yorum yapıldığı ile ilgili nesnel bir gerekçe gösterilsede öğrensem ben de

Konu denizcimuzaffer tarafından (09-07-2008 Saat 19:42 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Poturdak