teşşekkur ederim. ben en cok, benim sucum yokken adamın beni gormemesi ve hala surmesi sonucu sag taraf kaldırım, sol tarafta vincin yaptıkları canımı cok sıktı arkadaşlar yoksa sucum olsa, hala sol şeritte kalıpta bunlar olsa gam yemiyecem sucluyum benim hatam diyecem ama şeritime girdikten sonra oluyor bunlar hayvan gibi makine bende sinek gibi kalıyorum makinenin yanında neyse olan oldu ayagımı kurtardıgıma dua ediyorum şu an adam yarım metre daha gelseydi ayagım tuzbuz olacaktı
dedigin gibi goz ve cekemeyen birileri var ben bunları biliyorum tanıyorumda o şahısları ama ne yapmam lazım nazar boncugunu aldıgımın 2. gunu koydum bir tutsu kaldı yapmadıgım (gelsin iyilik gitsin kemlik)

ilk aldıgım motorla ne kazalar gecirdim yine fulya mahallesi benim oturdugum yerler burası, aha bir actım gozumu hastanedeyim 6 gun gecmiş kaburgalar kırılmış bobrek kanaması kulak kemik zinciri falan bakın ustunden 2 sene gecti hala hatırlamıyorum ne oldugunu sokakta oluyor bunlar ara sıra gecen arabalar var işlek değil. 2. ise iş icin şirketime gittim yarım saat sonra guvenlik cagırdı motorun ezildi diye aha bir baktım bizim tırlardan biri geri geri gelerek motoru altına almış yuh dedim alarmı acık bunlar neden oldu motoruma aman cizilmesin aman pis kalmasın aman aman diye oldu anası agladı motorun motor haric her parcasını değiştirdim ve sattım artık...