Alıntı:
polo34´isimli üyeden Alıntı
ben o motorun kaba görüntüsüne hayran kaldım
haftasonu motorcusu olucam, araba var zaten, ehliyet olmadığı ve motor sürmeyi bilmediğim için bu yazı istanbul içinde trafiğe kapalı ya da geceleri boş olan ana caddelerde geçireceğim  sizce bu motor ne kadar yakar? ss250 nin güçlendirilmiş bir versiyonu motor olarak kullanılmış,
uzun süre satmayacağım düşünülürse yıllar sonra parça sıkıntısı çekmem mümkün mü acaba ?
motoru dışarıda yağmur almayan bir merdiven altında naylona sararak saklamayı düşünüyorum, paslanma olması mümkün mü acaba ?
bugünlerde alırsam temmuz vergisi ne olacak? o vergiyi benim mi vermem lazım? o vergiyi vermemek için beklemem mi lazım? nasılsa acelem yok ..
|
1-o motor ss250 nin motoru ile aynı.Güçlendirilmiş motor sadece Yamaha V Star 250 için üretiliyor.
2-kullanılan motor Lifan 250. Ancak çeşitli markalar için hassas farklılıklarla üretilmiş bu yüzden bazı parçalarını lifan'dan,bisan'dan tedarik etme sansın zayıf.Ama bir çok sarf malzemesi de uyuyor .
3-Şaşesini bilemem ancak motor için genellikle"sağlam"diyebiliriz.
4-Temmuz vergisini vermemek için motoru Ocak 2009 da almalısın

5-Tüm metaller gibi Motor nylon a sarılırsa küflenir.
6-Acemi isen istanbulda ve geceleri boş olan caddelerde kullanma.Motorundan daha az km yapabilirsin Motorculuk hayatında.