Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#244)
blueberry

blueberry - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW R-26 1954+Keeway SL 150
Özgürlük Karakterimdir. - 08-07-2008, 23:04 PM

MrCool, arkadaşım açıklamaların ve fotoğraflar için teşekkürler. Videoları henüz izleyemedim. Biraz önce Ankara'ya geldim.

Ben ilkkez katıldım Marmok festivaline, kendimi bu festivale biraz fazla motive etmişimki biraz mutsuz oldum. Festival alanına ilk gelenlerdenim. 20 Haziranda çadırımı açtım. Öncelikle festival alanı müdürü veya sorumlusu diyeyim Timuçin kardeşim karşıladı ve çok yakın sıcak samimi güleryüzüne teşekkür ederim. Güneş bey, sevgili eşi ve sevgili kızıda yakın davrandılar, her karşılaştığımızda selamlaştık hal hatır sorduk teşekkür ederim. Ben şahsen eğlendim. Bir motosikletçi olarak beklediğim hava yoktu ama, tatile gelmiş biri gibi olaya bakarsam eğlendim diyebilirim. Yeni dostluklar edindim, Selim (MrCool), Necdet abi(1955 BMW), Nuri, Apo(kollarında kartal dövmesi olan arkadaşım-irtibatı kaybettim beraber çıkacaktık festival alanından ama bir an kayboldu) ve güzel çılgın bir kadın tanıdım Derya'yı. Ve başka etkinliklerde karşılaştığım arkadaşlarımı gördüm. Sonuçta bu dostluklar mutlu etti, nerelerde mutsuz oldum; su sorunu, kapalı duş alanı yoktu(8 gün kaldım ihtiyacım çok oldu), ne zaman ne etkinlik var haberim olmuyordu (çadırım giriş alanında sağdaki arazideydi. yani etkinliği veya yarışmayı öğrenmem için hep merkezde platformun oralarda olmam gerekiyordu. bir kaç yere hoparlör monte edilmeliydi. Birde Mine hanıma (moonlight) teşekkür ederim. Çok çırpındı festivali canlı tutabilmek için. Evet hata 7 günlük süreydi. Etkinlik az geldi festival cılız kaldı. Yoksa kene veya ekonomi vs değil. Herkesi memnun etmek zor. Dediğim gibi, yeni dostluklarım oldu, müzik dinledim, biramı içtim, denize girdim, standlardaki firma ilgilileri ile tanıştım bilgi aktarımı oldu. Belki tek katıldım festivale, grup katılımı yapsaydım belki bu kadar net konuşamazdım ve mutlu olmazdım. Evimdeki lüksü ve rahatlığı beklemem anlamsız olur, muhakkak olacak olumsuzluklar. Yoksa ne işim vardı oralarda otururdum evimde.

Konu blueberry tarafından (09-07-2008 Saat 13:38 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: birleştirme

Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel