Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6542)
Gürcell

Gürcell - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: ZAT-150
08-07-2008, 22:22 PM

Alıntı:
murti06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
google earth ı boş ver düş yola o sana gideceğin yeri söyler
Abi aynen öyle yaptım. Manavgat ve side açmadı. Titreyen göle git dediler tam gidiyordum yol beni alanya ya getirdi. Burası acaip ucuz yafuu oda kahvaltı 20 ytl.

Alıntı:
bart1969´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yok sen artık anktalya mt motorcusu oldun.
Abi konya ya da uğramıştım o zaman ne olur?

Alıntı:
ER6iNbay´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gürcellcim bas git olimposa hiç bekleme boşver sideyi ordan sundance e geç, kal işte ağaç evlerde falan...baktın paran bitti git sundance e ben boya yaparım bulaşık yıkarım de hemen kalacak yer yemek versinler
çık çabuk şu netten...
Abi teşekkürler dediklerini yapmaya çalışacağım ama sanırım alanyada biraz kalacağım.

Alıntı:
Prometheus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana gitmeden kartımı verseydim keşke, dağıtırdın orda turistlere

olm git gez nette napıyon, manyah mısın
Merak etme şimdi alanya barlarına akıyorum ben senin nickini ve sitenin adresini veririm buradan bulurlar seni.

Alıntı:
Bin9yüz85´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen bana nasıl anahtarlarını vermiyorsan ben de seni motosikletimin yanına yaklaştırmayacağım

Ama nazik teklifin için teşekkür ederim
Ya ne yapayım bende süreceğimden değilde sen bu gidişle o motorunu ankaraya hiç getiremeyeceksin gibi gibi

Bak teklifimi iyi düşün. yoksa uzuuuuun süre motorsuz kalacaksın Ankarada.

Ya bu arada manavgattan alanyaya gelirken koruma kıyafetlerimi mecburen çıkarmak zorunda kaldım. Kaskım sağolsun kafamı güneşten korudu ama geri kalan yerlerin fena yanmış şimdi işin yoksa gece acısını çek. Vurdum bepantenin dibine ama nafile. neymiş efendim t-shirt ve şortla motor sürmenin bir zararıda yanıklarmış. bunu öğrenmiş oldum..

Ohhh ne güzel esmeye başladı burası az biraz daha nette takılıp direk barlar sokağına akar bu kardeşiniz.

PASTANE MOTORCUSU