Alıntı:
SAKİ´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım bana japon motosikletine binmeyi tavsiye etme,daha önce japon scooter'ı kullandım çinde kullandım ama İtalyan scooter'ı gibi hiçbirisi olamaz ben İtalyan diyorum katılan katılır katılmayanda benim motoruma karşıdan bakar bu tercih meselesidir,allah herkese İtalyan motoruna binmeyi nasip etsin.Motosiklet kesinlikle İtalyan işidir,haa unutmadan motosiklet kullanmaya bana marka yorumu yapmasınlar yaptığım km yi ömrünün sonuna kadar yapamazlar hadi herkese uğurlar olsun herkesin tekeri düz bassın. 
|
Ben sadece senin arada bir yazdığın "Scooter İtalyan işidir motosiklet İtalyan işidir" cümlesi ile alakalı fikrimi belirttim.Yoksa ne seninle ne de İtalyan motorları ile alakam yok.Ayrıca şimdiye kadar ne kadar km gittiğin de senin tecrübendir, seni ilgilendirir.Ama öyle yok dün başlayanlar gibi bir aşağılama içerisine girmen hiç hoş değil, kusura bakma.Ben seni aldığı ilk motosiklet olarak körü körüne belli bir markaya yönlendiriyor düşüncesi ile kaaleye alıp cevap yazdım.Şimdiye kadar japon-İtalyan karışık binip İtalyanların hoş olduğunu kanaat getirmiş olabilirsin.Buna da saygı duyarım.Ama eğerki ben de senin gibi bir iki teker kullanıyorsam, aynı şartlardan geçip ehliyet almışsam, aynı ruhsat-vergi-sigorta'yı ödüyorsam, ve de bir sene boyunca motosiklet ile yanıp tutuşup neredeyse bakmadığım incelemediğim model, okumadığım yorum kalmamışsa sen bana kalkıp da on yaşındaki çocuğa laf koyar gibi
daha dün başlıyanlar gibi bir sıfat takıyorsan seninle muhattap olmamayı tercih ederim....
Saygısızlığım varsa eğer benimde peşinen özür dilerim...