Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#37)
mhyen

mhyen - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Dylan da yok GT250R de Gilera Runner VXR 200 de...
Kan Grubu: B Rh+
08-07-2008, 21:11 PM

Valla senin çok kalbini kırmışım ben Muzaffer abi.Çok çok özür dilerim.Dylan ile istediğin kadar gezebilirsin abi.Ama bağımlılık yapar söyleyeim.Sonradan al sen denizciyi bunu bana ver deme de

Alıntı:
SAKİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İtalyan bir scooter'a bininde bakalım başka bi motora bakıyormusunuz.Scooter İtalyan işidir motosiklet İtalyan işidir.
Abi valla kusura bakma da senin iki mesajından birinde Scooter İtalyan işidir motosiklet İtalyan işidir yazısını görüyorum.İtalyan kalitesine lafımız yok da herkes İtalyan beğenecek diye bir şey yok.Ben Dylan kullanıcısı olarak runner vxr 200'e bindim ama dylan'ımı fazlasıyla aradım.Motorun sadece boyu uzun , birazcık daha seri ve de belki 5-10 km fark açar.Ama selesi bana o kadar rahat gelmedi.Neredeyse bir yarım saat geçti, bir yerlerim ağrımaya başladı.Kısacası hoşuma gitmedi.Zaten gitse direk dylan'ı satıp ondan alacaktım.
Bu arada sana Japon motorlarına binmeyi de tavsiye ederim.Sanırım japonları Çin kalitesinde zannedip, çok önyargılı durarak -İtalyan harici yaramaz- gibi bir yaklaşıma giriyorsun ama yanılıyorsun

Sana İtalyan'ınla kazasız belasız sürüşler

Konu mhyen tarafından (08-07-2008 Saat 21:16 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.