Alıntı:
tubis´isimli üyeden Alıntı
İzlenimlerim...
Hayatınızı motosiklet tepesinde geçirecekseniz ve siz vitesli motosiklet kullanmaktan zevk alıyorsanız kesinlikle ilk motosikletiniz 125 cc vitesli olmalı. Diyelim ki aldınız ve biniyosunuz.. Trafik tecrübeniz oluşur. Trafik denince de akla, kavga, gürültü, patırtı, küfür, saygısızlık geliyor... Kendinize güveniniz gelir, sanki bütün motosikletleri kullanacakmışsınız gibi hissedersiniz. Direksiyon hakimiyeti kazanırsınız. Zamanla altınızda ki motosikletle oyuncak gibi oynamaya başlarsınız.  Artık yetmez ve büyük motor arzularsınız... Zorla binersiniz. Scooter aldığınız için bin bin yüz bin kez pişman olursunuz..  Benden demesi, eğer ki vitesle oynamaktan zevk alıyorsanız scooter a hiç ama hiç bulaşmayın. Tecrübeye sabittir.. 
|
Tuğba şuan senınle aynı duyguları paylasıyorum skuter aldıgıma bın pısmanım artık kullanırken hıc zevk almıyorum bı heyecan yada motosiklet kullanıyorum hıssı vermıyor ( tabı bı Nexus 500 bı Beverly 500 vs vs durum farklı olabılır ) bır an önce satıp ılk ımkan buldugumda vitesli alıcam...He bende 16.000 km oldu skuterım ama bu duyguya 7000 li km de vardım