eğer motosiklet almaya imkanım yoksa üzerinde oynamalar yapıp bi kaç ay daha kurtarabilirim kendimi...hem birazda küçük motosiklet sevmeyle ilgili birşey bu...ben GS500 ümü almadan öncede arkadaşımın olduğu için birkaç kere binmiştim...o zamanlar bende MCT 250 vardı ve onun bile max hızı olmasada ivmelenmesi beni tatmin ediyordu...neyse arkadaşımdan aldıktan sonra motosikletten korkmaya başladım...çok hızlı geliyordu ama ne faydaki elimin altındaki gaza hakim olamıyordum o süre içinde Allah korudu ki beni büyük bir kazam yok şükürler olsun...bu süreç motosikletimi değiştirmek için sattığımdan bitmiş bulundu...ama genelde bu tip bir motordan inenler ss modele geçmek isterler...bende tam tersi oldu ve cc küçültmeye karar verdim.burgman 400 düşündüm hatta şu sıralarda Kanıni Tiger250 ye hatta CBF 150 ye kadar düştüm...henüz almadım bir makina ama heralde küçük kapasiteli birşey alacağım...
ama tabi yinede küçük makinayla başlayan biri illa ki büyük bi tanesine binmeyi arzuluyor ama onada bindikten sonra asıl ne istediğini anlıyor ve doğru yolu buluyor

ya büyültüyor ya küçültüyor...biraz zevk meselsi bu ve bir çok kullanıcı içinde işlesellik ön sıralarda yer alıyor...CBF 500 düşünüpte YBR 125 alan yakın bir arkadaşım var