Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#770)
hayatımHepyek

hayatımHepyek - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GT250 - CBF250 - yok
Kan Grubu: A Rh+
08-07-2008, 09:20 AM

Alıntı:
BBRR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cbf i ilk aldığımızda hemen ardına birde gt 250 almıştık..
gt disk arka fren ve çift silindirden yana baya bir + sı vardı cbf i savunanlar ise hep malzeme kalitesine takılı kaldılar .. yani sağlamlık ve malzeme kalitesi..

bizdeki cbf 17000 kmde zinciri daha germe imkanı kalmayınca zincir değişimi gerektirdi.. haliyle zincir ve dişliler beraberce değişti.. aynı km de ki gt lere bakıyorum zincir hala aynen devam ediyor 22000 de şimdide ekzantirik zinciri değişecek diyolar .. gt de bu sorunda yok.. şimdi takkeyi önekoyunca .. teknolojik olarak çok geride kalan honda cbf .. kalite olarakta gt nin arkasında kaldı demek bence yanlış olmuyor..

hem pahalı motor satacan hem yedek parçan pahalı olacak hem dayanıklı olmayacan.. eee nolacak şimdi malzeme kalitesi meselesi ..
barış abi,
bu söylediklerine şimdi katılıyorum. cbf ikinci motorum. cometi sattıktan sonra yine bir comet almayı düşündüm ama bilindiği üzere hyosung un isim ve piyasa karışıklıkları ve de honda nın en azından cbf in daha kaliteli olabileceğini düşündüm. twister ı biliyorum bazı kronik rahatsızlıkları var. aynıları cbf250 dede mevcutmuş şimdi görebiliyorum. cbf kötüdür demiyorum ama bazı honda yaygaracıları diğerlerinin hakkını yemesin.
en basit örneğiyle, bir cometin zinciri hiç salmamıştı. o kadarda bakımsız binmiştim bazı zamanlarda. ama cbf in zincirini daha yeni temizleyip gerdiğim halde 1 günde eski yerine geliyor.

Motosiklet araç değil amaçtır...