Alıntı:
ENFARKLISI´isimli üyeden Alıntı
Şehir içinde 50 YTL ye, 300 km kullandım. Daha sıfır olduğu için ileride daha da düşeceğini düşünüyorum. Şu anda 166 Ykr yakıyor km ye galiba.
Ama bu mesafenin yarıdan fazlasında artçı vardı. Tek binildiğinde daha da az yakacağını unutmamak lazım.
İlk başlarda biraz bel ense ve bilek ağrısı yaptığı doğru, ama bu SS lere özel bir durum. Alışınca geçiyor.
Parasının karşılığını hakkıyla veren bir motor gt250r.
Sevgiler.
|
sağol arkadaşım yorumun için.
anladığım kadarıyla iyi bir rodaj süresi geçirdikten sonra motor tam anlamıyla açıldıktan sonra normal kullanımda şehir içinde km'ye bu makina ancak
12-13 ykr yakar tabi basarsan heralde km'ye 20 ykr yakar

size bir şey sorucam sizce bu tür racıng motorlar uzun yol gitmek için gezi amaçlı kullanılırmı. yani tabiki chopper kadar rahat olmaz spor motor sonuçta amartisörler sert oturuş pozisyonu falan vs vs.chopper düşünüyorum ama benim hiç hoşuma gitmiyor chopper tarzım değil ama arkadaşlarda bu motoru alırsan çok pişman olursun diyor uzun yola gidemezsin gezi amaçlı kullanamazsın diyorlar kamburun çıkar falan diyolar.kafam karıştı.bu soruları size sorma sebebim daha önce hiç RACİNG motor kullanmadım.olmazsa artık ENDURO bakacağım ama chopper asla