Arkadaşlar sakın ama sakın kanuni tiger almak gibi bir hata yapmayın. Üç ay kadar önce o km tiger s aldım. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Sıralıyorum arkadaşlar. 1. Eksos arızalı çıktı çifti değişti 2. sinyallere kumanda eden alet bozuldu değişti 3. Amortisör fabrikasyon hatalı çıktı oda üç gün önce değişti. 4. Benzin deposu benzin kaçırmaya başladı (alttan) 5. Sol taraftaki nikelajlı kapağın nikalajı attı değişti. 6. Bazen depo kapağından benzin terleme yapıyor. 6. Deponun içinde hafif oksitlenmeler görülüyor. 7. Gece ışıkları kesinlikle çok yetersiz asla gece uzun yol gidemezsiniz. Ben yarım saatlik yolu zor tamamladım. Yukarıdaki parçaları değişti değişti yazdım ama o kadar kolay değişmedi. Kuralkanı en az 20 kere aradım ne meiller attım dikkate alınıp ilgilenilmedi. İnanması zor ama motora iki kişi binince kasislerde arka teker çamurluğa sürtüyor. Servis arızasını tespit etiği halde siparişi bir haftada veriyor. Motor asla uzun yola gidecek bir güven vermiyor. Düşünsenize uzun bir tura çıktınız depo delindi. Yaşadığım faciaları buraya sığdırmak inanın mümkün değil. Sakın sakın bu motordan uzak durun. Bikere 0 km alacakların hepsinin amortisörü değişmesi gerekecek çünki amortisör olması gerekenden kısa. Ama bunu sorunu ben kendim bulmak zorunda bırakıldım. En üst düzey yöneticisine kadar aradım aynı zamanda hemşerimdir. Son zamanlarda bana cevap bile vermedi. Almadan öncede danışmıştım kendisine al hemşerim sonuna kadar arkasındayız biz demişti. Ama muhatap bile olmadı. Motora ayıracak fazla vaktim olmadığı için sorunsuz olsun dedim 0 km olsun dedim ama şimdi işi gücü bıraktım motor peşinde geziyorum. Birazda benim gibi biraz titizseniz helal paranızı bu zımbırtıya sakın vermeyin. Sorusu olan irtibata geçebilir
g.ozturk1978@hotmail.com
İllada alacaksanız ikiye ikibuçuğa ikinci el alıp hevesinizi alın. Hiç olmazsa benim gibi toplamda 6 bin ytl ye maledipte içiniz yanmasın 4400 motora verdim çantası demiri camı şusu busu 1500 ytl verip en iyisinden taktırdım ama söksen kimin ne işine yarar... Sakın arkadaşlar sakın... Hele hele sıfır km sakın sakın sakın...