|
04-07-2008, 11:37 AM
Bedava ve hayırına yapacak kişi bu festivali yapAmaz. Cebine para kalması lazım ki elini taşın altına sokacak. 40 YTL'ye çam ağaçların altında kalmak bile yeter bana. Keşke herkes "ticari" olsa da her konuda ilerleme yapsak. Sosyalizm zaten kapitalizm önünde bu sebeple çöktü. Marmok yönetiminin kabiliyetsiz yani ticari olarak başarısız bir kafada olması, sistemin iyi olmadığı anlamına gelmiyor. Keşke sonraki yönetim daha da paracı olsa da her sene para yollacak motorcu çekmeyi becerebilse. Ama bu yönetim yetersiz çıktı o başka. Ancak giden motorcular da yetersiz çünkü hayata bardağın boş tarafından bakıyorlar. Hayata olumlu bakan kişiler, sağlık sorunları yoksa her şart altında eğlenebilir. Duş olsa ne yazar, gir denize orada çaktırmadan açıklarda koltukaltlarını, sağını solunu ovala. Bu mudur sorun? Zaten kamptasın, 5 yıldızlı otele gitmedin ki. Diğer bütün hadiseler için aynı şekilde çözüm bulabilirim ve McGyver gibi de bu çözümü bulmaktan zevk de alırım.
Bana göre sonuç:
Marmok yönetimi: Başarısız (Bu adama laf edenler haklı demektir)
Festivalin ticari olması: Doğru (Ticari olmaması diyenler bir zahmet edip de nasıl bir sistem olacağını yazsınlar. Ben buldukları bu sistemi yaymalarına yardım edeceğim. Hem böylece tüm motorcular da kurtulur ticari sistemden. Ancak kim 45,000 YTL zarar riskine girecek ve sonunda para kazanmamayı düşünecek onu bulmak zor olacaktır.)
MrCool eğlendi mi: Evet. (Buna kimse itiraz edemez, en az 2. Marmok kadar eğlendim)
Motorcular eğlendi mi: Evet ve Hayır. (ikisi de var, beğenenler ve ortada kalanlar yazma ihtiyacı duymuyor, gerçekten kızmış olanlar daha çok yazıyorlar)
Konu MrCool tarafından (04-07-2008 Saat 11:44 AM ) de değiştirilmiştir..
|