Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#48)
lodos

lodos - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: sattım...
Kan Grubu: O Rh+
04-07-2008, 11:20 AM

Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Muğla İL JANDARMA KOMUTANIYLA özel olarak telefonda görüştüm. Kendilerinin böyle bir talimatı olmadığını söyledi. GBT sorgulaması tamam doğru birşey ama şunu unutmayın. SİZ Kİ SİVİL KİŞİLERSİNİZ KİMSENİN KİMLİĞİNE BİR GÜN EL KOYAMAZSINIZ. ÜŞENMEYİP KAYIT MASANIZI AÇIK TUTUN VE GELEN İNSANLARI HEMEN KAYDEDİN. KİMLİKLERİNİ GERİ VERİN. ben aynı sorunu yaşadım ve kimliğimi vermedim sizde gece vakti 22 gibi benim ve arkadaşlarımın kaydımı yaptınız. ÖZEL GÜVENLİĞE VERDİĞİNİZ O TALİMATLA 5188 NOLU ÖZEL GÜVENLİK YASASINI DA ÇİĞNEDİNİZ.
SİZ İNSANLARIN KİMLİĞİNİ ALDIĞINIZDA KAYBOLMAMA, HERHANGİ BİR OLAYA KARIŞMAMA GARANTİSİ VEREBİLİYOR MUSUNUZ? YA KİMLİK ÇALINSA, VE BİR OLAYA KARIŞAN O KİMLİĞİ KULLANSA, YADA KAYBOLSA... KİM VERECEK BUNUN HESABINI. KİMLİKLERE BÜTÜN GECE EL KOYAMAZSINIZ GÜNEŞ BEY. BUNU UNUTMAYIN. kayıt yapar ve hemen geri verirsiniz. BU BİR SUÇTUR. YASAL BİR OLAY DEĞİLDİR.
murat'ın (wallace)yazdıkları... (kendisi İZMİR 9 eylül üniversitesinde (KİMYA Bölümü)öğretim görevlisidir.)

Alıntı:
ibrahimb´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet okuduklarımdan anladığım bir şey var; bence , murat hoca (wallace) yerden göğe kadar haklı. Ayrıca wallece'nin forumdan uzaklaştırılmaına anlam veremedim. Burası 9. köy mü yoksa? Hocam 10. köyde de yanındayız.
organizasyona katılan arkadaşların yazdıklarından genel çıkan kanı çok mükemmel kusursuz eşsiz bi motosiklet festival organizasyonu olduğu

esas anlayamadığım olay ;
benim hangi hakla vatandaşlık numaramı ve özlük bilgilerimi kayıt altına alabileceklerini anlayabilmiş değilim
ki bunu yapan organisazyonun tamamen iyi niyet ile yaptığını varsaysak bile
katılmıyorum bu uygulamaya.
verilen tepkilerde tamamen haklı ve yerindedir.

Konu lodos tarafından (04-07-2008 Saat 11:28 AM ) de değiştirilmiştir..

Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.M.K.ATATÜRK