|
01-07-2008, 23:17 PM
Merhaba Arkadaşlar ;
Yazacaklarıma başlamadan önce tarafsızlık, hak ve hukuku gözeterek durum tespiti yapacağımı bilmenizi isterim.
Reklam yapmak gibi olmasın;
Hem organizasyon şirketi sahibi ve hemde motor dostu olarak, affınıza sığınarak hemen konuya gireyim.
Çok istememe rağmen marmoka gidemedim, lakin geçen sene oradaydım ve bu yapılan şikayetlerin hepsi geçen sene sinyalleri vermişti ama kalabalık ve eğlenmeden kimse eksileri görmemişti.
Değil motosiklet festivali Türkiyede hiç birşeyin festivalinin yapılamadığını bilmenizi istiyorum, neden derseniz
Malesef ama malesef; ne gelir nede kültür düzeyimiz buna müsait....
Kimi 40 ytl vermemek için yandan girer, kimi 40 ytllik yere gitmez, 40 ytlye yapılanlar çok bile, evet bir organizasyonun masraflarını tahmin bile edemezsiniz.
3 yıldır festival planımız var ama bu kitle ile değil festival tuvalete gidemez....
Nasrettin hocanın dediği gibi, şikayet edende haklı, şikayet edilende, bunları eleştirenlerde haklı peki ozaman kim haksız.
HEPİMİZ....
Acı ama birey olarak hepimiz suçluyuz.
4-4 lük bir organizasyonun dolu dolu olması için minumum 100-150 ytl vermek gerek ve en az 2000 kişi gelmesi varmı böyle bir baba yiğit yok...
o zaman pahalı rantçı diyen susacak, daha iyisini yaparım diyen buyursun, bundanda kötüsünü yapacaktır.
Peki ben neden gidecektim, doğa olarak mekan çok güzel ve şunu bilin uyanık geçinen arkadaşlar Aktura giriş 10 çadır kurmak 20, günlük kalmak ise 8 ytl,
yani aslında bir kişinin ödemesi gereken miktar çok daha fazla....
acımasız olmayın, gidin beğenmedim deyin bir dahada gitmem deyin bitsin.
Birbirimizle uğraşmayalım, eleştirilerimizi daha yapıcı yapalım.
Söylenenlerin hepsi doğrudur, ama birazda bilerek atın....
Bu halk aptal değil, haksızlık varsa hak yerini bulacaktır....
Kimseyi suçlamadan önce herkes kendine baksın.....
Kimsenin savunucusu değilim, daha iyisi yapılırmı tabiki ama yinede dejenere olmuş dünya insanına YARANILMAZ...
Abdülhamit han 33 yıl tek karış toprak vermemiş adı kızıl sultana çıkmış...
Konuyu saptırmayalım......
Herkes haklı lütfen birbirinizi yemeyin...
Kimse kendi kapasının önünü süpürmeden lütfen komşusunun çatısının bozukluğundan bahsetmesin.
HERKESİN KAPISININ ÖNÜNÜ GÜZELCE SÜPÜRMESİ DİLEĞİ İLE...
Arkadaşlar burada konuşulan geçek kafa sesleri ne biliyoRmusunuz.
-Çok iyi bir festivale gitmek istiyorum ama para vermek istemiyorum.
-Festivale gitmek istiyorum ama ayağıma gelsin istiyorum.
-Festivale Para vermek istemiyorum ama festivalde bana motor çıksın istiyorum.
-3 kuruşa beş köfte istiyorum, mümkünse köftecinin tapusunu istiyorum.
-40 ytlye hiltonda kral dairesi konforu istiyorum.
-Aslında ben hiç bişey istemiyorum, ya ben burada ne arıyorum..
Konu borty tarafından (01-07-2008 Saat 23:27 PM ) de değiştirilmiştir..
|