Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#21)
BBRR
Süper Moderatör

BBRR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG RX125
Kan Grubu: A Rh+
01-07-2008, 16:04 PM

bide marmariste 300 motorcu varmış dendi diye diyorum marmriste motorcu sayısı 10.000 üzeri yani hemen hemen herkesin motoru var ..

gelelim boykot uydurmasına ...1. marmok tam 45000 ytl zararla kapandı.. 3 ortak zararı 15000 er sineye çekti .

2. maroğa güneş bey tek başına girişti başarılı oldu..

2. ye katılmayan ilk 3 ortaktan biri anaaa dedi rant var.. napim 1. de vardım hemen elimden geldiğince karalıyim .. çamur atim izi kalsınki 4. yü ben yapim ..

ticari kaygı işte budur .. pastadan yararlanamamanın verdiği dayanılmaz eziklik hissi ...hem 1.de hem 2. de hemde 3. de daha proje halinde iken güneş beyle diyaloklarımız oldu .. röportaj yaptık ..

4. ye aday olan ve marmok ismini izinsiz kullanan (mahkemeye gidildi bu konuda) arkadaşa sormak lazım 2. ve 3. de nerdeydin diye...

sen 500 km öteden gelecen burada 2 kişi ile konuşacan işi çözecen .. ne zehir hafiyeymişsin sen pccinof

Konu Skullhunter tarafından (03-07-2008 Saat 10:42 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Tâ ezelden meşrebimiz bî bedel, Gelene git demeyiz, gidene gel. Ahmed Sarban Bayramî