Konu
:
WALLACE'IN YOL GÜNLÜĞÜ (Bir MT İZMİRLİ YOLDA)
Tekil Mesaj Gösterimi
(#
56
)
Wallace
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: keeway superlight
Kan Grubu: B Rh-
30-06-2008, 21:13 PM
MARMOKtayım. Festival iğrenç ötesi. Herkes kaçmış çok üzüldüm. Allahtan İstanbul MT den buraki oradaydı. epey sohbet ettik. akşam yedik içtik eğlendik. Gece göremedim ve vedalaşamadım kusura bakma kardeşim.
Bu arada Festivalin büyük hediyesi ,BURak a küçük hediyesi de bana çıktı.... komedi yaaa
TİTREK illa gölge isterim dedi napalım paşa kendisi....
dedim ya festival çok kötü. programı organizasyon bile bilmiyor. Bugün neler var etkinlik olarak diyorum bilmem neler var diye cevap veriyorlar. Bende sıkıldım bastım DATÇAya. Bu bayanın elindeki özel bir ekmek. süper birşey
Çorbamı içtim, kalamar-sübye güveç yedikten sonra dayanamadım kabak çiçeği dolmasını yedim. kadınbudu köfte desen zaten harika. ee biraz da ot yemek lazım dedim denizbörülcesine giriştim. Çok acıkmışım ama iyi geldi.
Yemekten sonra tekrar Marmoktayım. Sakinlikte deniz keyfi yapıyorum...
Kartpostal arşivinize bir katkıda benden...
Denizde süper yansımalar vadı ve yakalamak için epey çalışma yaptım...
sanırım burada yansımaları biraz olsun yakalayabildim...
İzmirde büyük keyifle dinlediğim eski
42!
yeni
Repertoire Dogs
MArmok final gecesi sahne aldılar ve yine süperdiler.
MrCool, Blueberyy ile gecenin keyfini çıkarttık...
Marmok değerlendirmesini daha sonra yapacağım ama bir kaç söz söylemeden de geçemeyeceğim. Motosiklet tutkunlarını büyük bir hevesle oryaa getirtip sonra da burunlarından getiren başka türlü bir organizasyon olamazdı. Herkes bin pişman herkes toplanıp kaçıyordu. eee ne de olsa MARMOK TİCARİ BİR KURULUŞMUŞ. bu lafın hakkını fazlasıyla verdiler.
:farao :
TO BE CONTINUED.....
Konu Wallace tarafından (30-06-2008 Saat
22:40 PM
) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Wallace
Üyelere Açık Profil Bilgileri
Wallace - Özel Mesaj gönder
Wallace - Daha fazla mesajını bul