Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#13)
kirki

kirki - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Kymco Xciting 250 İnternetli :)
Kan Grubu: A Rh+
30-06-2008, 16:38 PM

valla bende de çin çon var..çok özel bir durum olmadıkça sökerim yaparım.. İstanbul dudulluda 3 tane çinci motor parçacısı var alırım ordan parçayı zaten alayı aynı sökerim yaparım..çinlilerin bu huyu güzel...elin biraz yatkın olsun herbişeyine girişiyosun...nedenmi ? çünki ne marka olursa olsun garantiye sokmamak için ellerinden geleni yapıyorlar..bana bi servis abi elektrik aksamı garanti dışı ve sorun yaşadığında biz değişitiriyoruz elektrik aksamını ve fiyat olarakta işçilik dahil 85 YTL demişti.. ben giriştim tamire..maliyet 4 YTL
bide maalesefki devletimiz belirli kalite standartlarını aramaksızın izin veriyor ithalata..bu işin içinde bürokratlardan başka kademelere kadar bi sürü devlet insanının imzası var...Alllah sonumuzu hayır etsin.

Sevgili Kwang Yang abicim..Sen bu mesajı okurken ben çok uzaklarda ta Türkiyemde olacağım.. Sana yaptığın her şey için teşekkür ederim.. ama her şeyden önce yaptığın Xciting için..Kendine iyi bak üzme kendini de bizide..Kal saalıcakla..KaMYOCu kirki......