Konu: Sbk 2008
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#63)
ELINT
Editör

ELINT - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
30-06-2008, 10:29 AM

Alıntı:
boy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Millet SBK manyağı olmuş

Şu anda şampiyona lideri geçen sene şampiyon olan Troy Bayliss ancak ben bu sene onun şampiyon olacağını düşünmüyorum. Bence bu sene en iyi performansı çömez Alman yarışçı Max Neukirchner gösteriyor. İlk senesi olmasına rağmen senelerdir yarışanlar arasında şu anda şampiyonada ikinci sırada. Bu sene ikinci en iyi performansı da bence Carlos Checa gösteriyor. Haga da daha önceki senelere göre çok iyi bu sene. Kenan için çok şey beklemeyin bu sene, gerek ilk senesi olmasından gerekse abisini kaybetmiş olmasından dolayı bu sene onun senesi değil. Zaten 600cc den 1000cc ye geçmiş olduğundan ben bu sene çok bir başarı sağlayacağını düşünmüyordum. Ayrıca SBK yarışlarındaki yarışçılar efsane olmuş yarışçılardır ve motorlar çok daha hızlı.
Kenanın honda türkiye ile yaptıgı röportaj'da ;takımında ondan ilk sene sadece motora alışmasını beklendigini söylüyordu. Yani takımı dahil bu sene kenan'dan kimse başarı beklemiyor. Sadece 1000cc'ye alışması isteniyor.

Kenan'ın motor hakkında yorumu ise;
cbr 1000rr gerçekten çok hızlı oldugunu söylüyor. cbr 600rr'la vijdan çıkıldıldıgında gazı sonuna kadar açtıgını ama bir sonraki virajda ise yavaşlayabildigini fakat 1000rr da bu durumun farklı oldugunu söylüyor. cbr 600rr'ın 150 beygir 1000rr ise 260 beygir oldugunu söylüyor ve bu 260 beygiri virajlara girerken yavaşlamakta viraj çıkışlarında ise hızlanırken tecrübe eksikligi nedeniyle sorun yaşadıgı belirtmişti. Yani kısaca kenanın 1000cc'de tecrübe kazanması gerekiyor.

Konu ELINT tarafından (30-06-2008 Saat 10:32 AM ) de değiştirilmiştir..