Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#90)
KARACADDY

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: YAMAHA XVS 650 A DRAGSTAR
Kan Grubu: AB Rh-
29-06-2008, 23:49 PM

"5. Yokuş yukarı durunca sağ elinin marifetlerine güvenip hem freni hem de gazı zorlamaya kalkma. Koy sağ ayağını arka frene, motor viteste bak keyfine."

Bunu becerene kadar kaç kere yokuşta kaldım, arkamdaki arabaların kornolarına maruz kaldım, karizmayı çizdirmemek uğruna "ulan o kadar para verdik, arıza yaptı şerefsiz" demek zorunda kaldım

"13. İlle de yoldaki bir çizgiyi takip etmek isteyen dürtülerine, çöp kamyonlarından akan yağlı sızıntıyı pas geçmeleri gerektiğini öğret. Gününü, haftanı, sağlık sigortanı ve kaskonu çöp etme. "

Bugün (29/06/2008) günü totalden çıkarken yerdeki yağ ve su birikintisi yüzünden düştüm, motorun ön camı, gitti, koruma demiri çizildi, sol ayağım şu an alçıda ve 1 hafta evde takılmak zorundayım, bu forumu keşfetmem ve yazabilmem için bir fırsat ama ilk kez hemde trafik bile olmıyan benzinlik çıkışı düşüşle çok moralim bozulmadı değil. Motor hevesim geçmesin diye kırık camı söktüm ve alçılı ayakla yavaş yavaş eve geldim, rüzgarlığın kıymetini anladım, motordan soğumayalım diye garajdan eve kadar olan 200 mt mesafeyi topallayarak gitmenin acısını yaşadım. Neyse evdeyim ayak yastık üzerinde ve ben forumu geziyorum N derler birmusibet bin nasihatten iyidir, bi daha suya benzer bir şey göreyim ne girerim, nede 20 km üstüne 100 mt geçmeden çıkmam...