Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#1)
yürekçe

yürekçe - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: suuuuuZUuukiiiiiiiiii GS 500
Kan Grubu: A Rh+
Gidek Mi Gitmeyek Mi Derken Gidiverdik Gezisi ;) - 29-06-2008, 23:29 PM

önce niyetim yoktu, sonra birden bütün arkadaşlara sms atıp "hadi gezi yapalım" dedim.... nereye, nasıl,haftaya olmaz mı soruları altında buluşma yeri ve saati verip gelebilen gelsin dedim... bu sefer de dağ mı, deniz mi, tarihi yerler mi? fikir ayrılıkları derken ( mersin'de yaşasaydınız anlardınız, fotolarda da göreceksiniz) çıktık yola... ahanda ilk gelen erkek kuşlar hüceyn ( güdümlü hüceyn) ve ilk grup gezimize katılan detone Tarkan

ve ben erkek kuş

bizi bayağı bir beklemek zorunda kalan ve güneşin altında aşşağıdaki şekle giren ve Antalya'dan mersin'e gelip yerleşen yeni MERSİN MT Ateş... zaten bu geziyi kendisne HOŞGELDİN demek için yaptık HOŞGELDİN KARDEŞİM

eee motoruna da hoşgeldin diyecez ki, bizim kızlar almış arasına hemen kaynaşmışlar

Hüceyn yeni yengemizi süzüyor

neyse yola çıktık ve pazar olmasından dolayı yollar bizim gibi tatilcilerle doluydu ve hiç resim çekemedik....
ve kayacı vadisine vardık... hüceyn kardeşimiz park mı edyo yoksam motorundan ayrılamıyor mu anlayamadık ama biz yine de niyetimizi temiz tutalım

ve kendimizi attık bir yerlere, hava sıcak, güneş yakıyor arkamızdan gruba yetişen Ahmet'te aramızda

ilk gözüme çarpan şey bunlardı ama maalesef bizim değil
kim bu güzelliğe hayır diyebilir ki ama

ve kızlarımız dinlenirken.. gerçekten o trafikte, o sıcakta önce erimiş asfalt
( akdenizde yaşayanlar veya yol yapanlar bilir. o sıcakta asfalt erir arkadaşlar) sonra dağ yolları, sonra patikalar, toz toprak... bunların bize emeği çoook... Allah'ım esirgesin

bir suzuki bir hyosung bir yamaha bir hyosung... fal bakyoz sankim

bu arada yemek siparişimiz verildi ve yemeklerimiz geldi... canınız çekmesin, kuzu pirzola( kekikli) , kömür ateşinde pişmiş domates, biber ve sac ekmeği.... bu sıcakta bu yola değerdi dedirten şeyler... ve yanıbaşımızda gürül gürül bir ırmak.....

vayy ahmetim keyfin yerinde, senin gözlerindeki şaşı mutluluk bizim de gözlerimizde

doymuş hallerimiz

şimdi hüseyini soracaksınız... bilenler bilir adam dakkada bir yengeye TEKMİL vermeye gidyo. o dağların arasında telefonlar çekmeyince motoruna binmiş hücresel yayın arama telaşında... derken gelip kareye girdiiiiii
hayatımda gördüğüm en güdümlü kılıbık

arkadaşlar, gazrsonun kelebk konmuş halini merak eden var mııııııı ( bu fotoyu çekerken garsonun habri vardı ama kelebekle pek sıkıfıkıydılar, biz içişlerine karışmayız kardeşimmmmm )

ve yemekten sonra çay sefamız için derenin üstüne yapılmış çardak mı deseeem, şadırvan mı deseeem bi mekana kuruluyoruz... sizce de yoruma gerek var mı, ben susayım da arkadaşlığın, ortamın, sohbetin ve GÜVENİN yani Mersin MT nin bir parçasının tamamından farkı olmadığını görün... ( valla reklam diiiil, bilenler bilir)

geliken fotoğraf çekemedim ama karnımızın doyduğundan olsa gerek dönüşte tüm tepkilere rağmen ikide bir durup deklanşöre asıldım
ahanda Ateş ve motoru, yeni çiftimize mutluluklar dileriz...

tarkan ve hyosu

ben ve ÇIRPI dicem ama yandan objektife giren hüsoo sevyom ben bu çocuğu bir de karizmamdan faydalanmaya kalkmasa

bakın bu gelip gidilen yol, önce yol hakkında bilgi vereyim... yol Limonlu beldesinden 8-10 km kadar sahilden dağa doğru çıkılıyor. birbuçuk şeritlik, bazen de tek şeritlik, bazen asfalt, bazen delikdeşik zeminler... koyaklardan, bir tarafı dağ, bir tarafı birkaç kilometrelik uçurumlardan oluşan güzel bir yol... ama kör virajlardan birinde tek şeritlik yolda sık sık arabalarla kafa kafaya gelmemek tamamen şans meselesi diyebilirim... işte yol manzaraları...

arkamdaki ağaçlık bölüm aslında yol...

işte size yolla ilgili verebileceğim en iyi resimler.. arkada taraftaki siyah çizgi var ya, işte o yol... çok dikkatli bakarsanız yolun üzerinde 2 küçük siyah nokta var, hah işte onlar bizimkiler, durup geçerlerken fotolarını çekmiştim güyaa...

neyseee, oradan sağ salim indik ve tarihi ve turistik bir obruk olan "cennet cehennem" e gittik... gerçi ben mersin'le ilgili daha çok fotorğraf çekip burada hem bilgi hem de görsel olarak paylaşmak istedim ama arkadaşların dönüş acelesi vardı... olanı paylaşıyorum

ahanda burdan iniliyor, merdivenler orjinal, roma devrinde haristiyanlara yapılan putperest baskı yüzünden insanlar taaaaa aşşağıda bir kilise yapmışlar... iniş bir şekilde zor ama çıkış başlıbaşına cennete kavuşturmaya yeter.. sanırım o yüzden cennet diyolar

ahanda bu kadar aşşağıda
yalnız anlamadığım şey, aşşağıda kiliseyi gizlemişler ama merdivenleri nasıl gizlemişler acaba

ahanda insan azmi...

"vay babooooooo" bakışı bu olsa gerek

şimdi bu sıcak havada dahi korumalıklarından ödün vermeyen Mersin MT grubunun asfalt kreasyonunu izleyeceksiniz..
1. kreasyon, balet versiyon

2. kreasyon, sağlıkçı versiyon maksimum güven olayı, kendimi yerlere atyom, gökten düşmüş muamelesi göremiyom

ve güzellerimiz
1- enduro güzeli

2- zakkum güzelleri gözlüklüksüz ve korumalıksız olanlar zakkum

3- aquila güzeli

veee cennet cehennemden inerken ve mersin yolunda KIZKALESİ ve akdeniz manzaraları.... söze gerek olmayan ve ihtiyacını da hissettirmeyen resimler...
bu şehir sevilmez mi? ve neden bütün dünyanın yamyam gözleri bizim üstümüzde??? işte cevapları haksız mıyım?

işte bukaaaaarrrr kardeşlerim.... yeni gezilerde görüşmek üzere
YÜREKÇEKALIN

Konu yürekçe tarafından (30-06-2008 Saat 23:25 PM ) de değiştirilmiştir..

HAYATIN GERÇEKLERİNDEN ASLA KAÇMAYACAKSIN... YOKSA YORGUN ÖLÜRSÜN!!!...
ANCAK GERÇEK BİR APTAL KARŞISINDAKİNİ APTAL ZANNEDERMİŞ
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK