|
28-06-2008, 13:19 PM
ben şuan hala eski distributörüyle yani globelle bağlantı halindeyim. Ankara bölge bayisi ve servine gidip ellerindeki hyosung yedek parça stoklarını gördüm.Tüm servis yedek parça işimi globalle yapıyorum. Zaten kanuni GV250 liye satışta pek önem vermiyor,hatta kuralkanın sitesinde 250gt,250gtr,gv650 nin parça katalog fiyatları falan mevcut ama gv250ninkini göremedim.Ama illaki GV250liyede parça desteği vermek zorunda.Öğrendiğim kadarıyla bunun nedenide aynı segmentte bulunan kanuninin Tiger250 modelinin stoklarını tüketmekmiş.
Eğer 2008 model GV250 alacaksan eskisine ek olarak enjeksiyonda olacak artık ne kadar ekonomik olur siz tahmin edin.
Piyasası oturmuş konusuna gelincede ilan sayfalarına bir göz gezdir.Hyoların 2. el fiyatlarına bak bi de 2. el japonlarla kıyasla ve kararını kendin ver.Suzukinin sıfırının 10.000Ytl civarı olması gerçekten çok garip.buna ek olarakta 2000 ytl aksesuar ekledin mi 250intruder sana baya pahalıya mal olacaktır.
4 gün sonra GV250yle uzun bir yolculuğa çıkacağım. Şu an yol yapacağım için içim kıpır kıpır.Bi kaç basit eksikleri hariç gayet zevkli makinedir.....
Ama şunu söylemedende edemeyeceğim bende almadan önce çok araştırmıştım.Sende araştırmaların sonucunu gayet iyi-sağlam 2 modelle indirgemişsin.Hangisini alırsan al uzun seneler ve kilometreler yapacağından emin ol.
Konu mrock tarafından (28-06-2008 Saat 13:29 PM ) de değiştirilmiştir..
|