Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#36)
savaskayan

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 102 Tuşlu F Klavye
Kan Grubu: AB Rh+
20-06-2008, 18:51 PM

Alıntı:
huceyn´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar dün sabah büyük bi heycanla işime başladım.hatta gerekli evrakları bile hiç üşenmeden hazırladım.çalıştığım kurum sadece kredi kartı dağıtıyordu.bende bana hangi motoru verecekler die beqliyorumulan bi baktım bisiklet.zaten mersinin sıcağını bilenler bilio.dağıtmam dedim.motorun yarın gelecek dediler.bende o zamn benzin alın kend motorumla dağıtcam dedim.5ytl benzin aldılarnese güç bela bitirdik akşamı ettik.sabah gittim.arabayla servise bıraktlar beni motoru aldım.hani kask verecktiniz dedim.firmaya geç öyle dediler.ya ben nasıl gitcem diyorum kenardan yawaş yawaş git dediler.bana bişy olmadı allahtan ama 3km gitmeden cezayı bastı polis.hiçte itiraz etmedim.çünkü bugüne kadar hep destekledim bu cezayı halada destekliyorum.firmaya geldim şef başladı saymaya bide motorcu geçiniyosun nasıl yakalınırsın falan filan.bende kasksız motorcu olmaz ben size dedim dinlemediniz dedim.sonra bana başka motor vereceklerini söylediler.motoru görmelisiniz ne ayna var ne sinyal ne korna.göstergeler çıkartılmış.sol grenaj yok.arka fren balatası bitmiş.bu ne ya dedim.çalışıomu çalışıo diyolar.bende ama ben çalışmıyorum dedim.işten çıktım.haksızmıyım arkadaşlar
5 YTl lik benzin
doldurup şişeye yakmalı o zihniyeti

"BEN BİR HAZİRAN MOTORCUSUYUM,SOĞUĞU,YAĞMURU,TOZU,ÇAMURU,BOZUK YOLU Bİ DE"BU MAKİNA ÇİN MALI MI?YARAMAZ O ZAMAN" DİYENLERİ SEVMEM" .