Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#17)
Özer

Özer - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: V STROM DL 650 Esmeralda
Kan Grubu: A Rh+
20-06-2008, 13:24 PM

kendi saygısı olan insan ancak senin yaptığını yapar kardeşim
amaç kazanmak elbette ama başka insanların sağlığını tehlikeye atarak değil...

Canın sağolsun,dürüst kuryelerin (şirket) olduğunuda sanıyorum

Alıntı:
ledo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kendi motorun olduğuna göre kendi kaskın yok mu ?

Diğer konuları bilmem ama bu konuda pek haklı sayılmazsın. Motorcu kendi kaskını yanında taşıması lazım. em azından onlar kask verene kadar. Verse bile kafana olmayabilir ya da bağlantıları bozuktur. vs. vs. Emin olana kadar kendi kaskını yanında götürmeliydin. Eğer yoksa zaten o daha kötü. Çünkü motorum var demişsin.
ben başkasının kask'ını zaten kullanmazdım!

Bu arada, epey zamandır ya ben rastlamıyordum yorumlarına ya da sen yoktun galiba Ledo....

Alıntı:
delipoyraz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi gerçek varki, İstanbulda en kötü motorcular kuryeler...
onlar yüzüne bizlere de kötü gözle bakıyorlar... Evet ekmeklerini yetiştirdikelri evraklardan kazanıyorlar ama bu onlara kurallara, insan haklarına ve özgürlüklerine saygı duymama hakkını vermiyor... Ben ne zaman trafiğe çıksam mutlaka bir kuryeci motorla kötü bir şekilde rastlaşıyorum.. yoğun şekilde kullanılan yaya Kaldırımları, çocuk parkları hiç farketmiyorlar onlar için.. çoğununda kaskı kolunda bilezik misali...

iş heyecanının yarı da kesilmesine şahsen çok üzüldüm ama bu anlattığın türde zihniyete sahip bir firmada çalışmamanda en doğrusu... Allah göstermesin kaza geçirsen "geçmiş olsun" demez bunlar.. bi de gelir motorun parasını isterler..
Fazla söz ve eklentiye yer bırakmamışsın

Konu Özer tarafından (20-06-2008 Saat 13:29 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum