Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı
davutum topic açarda bu toplantı kaçarmı 
|
aykut arayı fazla açtık ben öyle jeofizik mühendisleri gecesi yemeği toplantısı falan anlamammm....
Alıntı:
oguz çatal´isimli üyeden Alıntı
bende işallah orada olurum yalnız arkadaşlar CENGİZ abiden biraz uzak kalmadıkmı ? bu ne yapıyor ne ediyor soranınız yokmu yaa.CENGİZ abim seni de cuma günü bekliyoruz.sen bizim abimiz sayılırsın. aile içinde olur böyle şeyler kol kırılır yen içinde kalır daha fazla uzatmayalım bu tatsızlıgı.sana gelmediğin için bir ceza kesecegiz galiba grup olarak HADİ HADİ HAADİİİ CENGİZ ABİ HADİİ TULUMBALAR SENDENMİİİ ? ceza kesiyoruz abi  
|
Cengüz abiye cezanın en tatlısı kesilmiş abi tengai'deki problem halloduysa sende gelde şu afyon macerasını topic'den izledik birde senin dilinden dinleyelim...
Alıntı:
APV41´isimli üyeden Alıntı
fıstığın hatırı var bakacağız birşeyler 
|
bakmaya gerek yok ben anladım abi sen gelmezsen alper abinin elinden kim kurtaracak fıstıklarııı....
Alıntı:
uglychild´isimli üyeden Alıntı
Davut um topigin hayırlı olsun... size bol muhabbetler diliyorum... 
|
sercanım sen nerelerdesin sınavlara girmek bahanesine öle ateş almaya gelip kaçtın kuşadasınamı bodrumamı bilmiyorum artık kendine dikkat ettt....
Alıntı:
yurtdas´isimli üyeden Alıntı
Topigin hayırlı olsun KUMİTA45 im.. Ben bu hafta da aranızda olamayacağım. Nasip olursa yarın KARS a yolculuğum var. bir iki gün takılacağım oralarda. bakalım bulabilirsem orada bir motor kiralar dere tepe gezerim artık. hepinize sevgiler saygılar bol eğlenceler.. görüşmek dileğiyle... 
|
aman tanrım karsdan daha uzağı varmı yawwww...naptın sen yurttaşşş....sende dkkat et kendineee.....hayırlı yolculuklarr bitmez karsın yollarııı....valla uyur uyur kalkarsın hala yoldasın hala yoldasın.....

Alıntı:
ybasaran´isimli üyeden Alıntı
geçen hafta gelicem ddeedim gelemedim...bu haftada bi aksilik çıkmaz ise aranızdayım....
|
aksilik çıkmaz zaten bizde sen geçen hafta gelemedin diye toplantıyı tekrarlayalım dedikkk....

Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
karmacoma, forrap+
davutcum ne mübarek topiğin varmış, açarken tuncerimi düşündün, tertemiz kalbin olduğunu bir daha tescilledin forrapı getirttin topiğine 
|
mustafa abi bundan sonra benim sırtım yere gelmez, geçen gün iş yerinde arabadan indim anahtarı çantaya atayım derken yere atmışım askerin biri piyade eğitiminde sürünürken hasbelkader otların arasında benim anahtarı buluyor, ben daha anahtarı kaybettiğimi öğrenmeden anahtar elime geldiii.....

Alıntı:
forrap´isimli üyeden Alıntı
Kumitam topic açmış ama gelemiyorum  Ah be şimdi koydu bak askerlik..
Her zaman ki gibi mükemmel bir buluşma olacağından eminim,MT İzmir den bahsediyoruz sonuçta..
Yeni arkadaşlar var,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi..
Ben böyle arada devriye atarım ona göre uslu durun
Bu arada kumita gelince gıcık olduğum bütün subay ve astsubayların öcünü senden alıcam  Ne gıcık adamlarmışsınız siz yav
Şaka bir yana çok değerli komutanlar da var tabi..  Beş parmağın beşi bir değil..Seninde askeriyede iyi bir komutan olduğundan eminim
Orada olmayı çok isterdim Kumitam ama malum sebeplerden bir müddet çekim alanı dışındayım  Benim fıstıklarımı ayırın,kurtlanınca gelir alırım
Bakıcaz mı  Cuma günü telefondan yoklama alıcam,istersen gitme Cengiz abi 
Şikayet var hakkında zaten,çok boşlamışsınız Alper abi ile grubu,ben iş felan anlamam
Şimdi komutan koşarak geldi,Davut topic açmış dedi çarşı izni felan verdi bende hemen çarşıya çıkıp nete girdim  Eee askeriye Davut un kapsama alanında 
|
sen naptın öle tuncerim yawww faturayı bana kesmişsin valla sen geldinmi ben toplantılara uğramammmm.....önce yağlayıp fırçalamış parlatmışsın sonrada bir kaşık bal çalmışsın valla ağzımızaaa.... öpüyorum seni bir takım kulak tıkacı al kimseyi duyma askerliğini yani sadece işini (ne eksiğini ne fazlasını) yap hayırlısıyla gelll....sayılı gün gelir geçerrr.....

Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı
bunu okusun komutanlarında seni bi diskoya götürsünler kafa dağıt biraz 
|
iyi işte aykutum ikide dansöz ayarlarız tuncerimin yanına göbecikleri ata ata şafak sayar....

Alıntı:
böcek´isimli üyeden Alıntı
kumita45, topiğin hayırlı olsun. kalabalık bir toplantı olacak gibi.
cumaya görüşmek üzere  böcek + 1 
|
sen kalabalık diyorsan le olur özgeciğim görüşürüzz....
Alıntı:
forrap´isimli üyeden Alıntı
Altındaki cümleyi boşa yazmadık heralde  Politik bir mesaj o dikkatli okursan  Eğer bir problem olursa alttaki cümleye dahil olacak problem çıkartacak komutanlar
Buranın %99 u salak dedikten sonra,herkese "ama sen o zeki %1 in içindesin" demek gibi düşün 
|
kıvırıyon gibime geldi tuncer amaaa hadi sen yabancı değilsin....bizdensinnn...

Alıntı:
csalgin´isimli üyeden Alıntı
davut kardeşim yeni topiğin hayırlı olsun,inşallah bi sıkıntı olmazsa orada olmaya çalışırım.... macitimin lastiği patlamış durup dururken yarın yaptırıp cumaya uçuşa hazır olur inşallah.... 
|
macit'e koptum cüneyt aman diyeyim uçarak gelme tekerin düz bassın...