Konu: [Adana - MT]
Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#4010)
HaYaLeT01

Aktif (Online)
Motosikleti: BMW-K1200R
Kan Grubu: O Rh+
22-05-2008, 08:27 AM

Alıntı:
azgurbuz´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kalbinin temizliğine eminim
Kalbim pırıl pırıl, ama kafam az bulanıktı dün akşam...

Alıntı:
muzaffer1968´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana hayırlı yolculuklar çocuklar olmasaydı bizde gelirdik
Abi, orijinal planı yapan 3 erkek arkadaşız, yanımıza artçı almayı planlamıyoruz, daha doğrusu hanımlar bu işe sıcak bakmıyor zaten. O sebeple bekar tüm beylere kapımız açık. Tüm çabalarımız sizlere bir haftasonu kaçamağı yaratmak için...

Alıntı:
adanalı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet bir çift var nolacak.

evet bende eminim.

abi, ben de işte onu diyorum, varsa kullanmak lazım... biz gezmeye değil, kaçmaya gidiyoruz... dermişim...

şaka bir yana, MARMOK filan hayal etmeden önce dedimki kendime, "oğlum, bir kampa bile gitmedin, çadır kurmadan bile anlamazsın, bari önce çık şu ovadan, uzun (tamam, yarı-uzun) yol nasıl oluyormuş, yanına ne alman gerekiyormuş öğren, antreman yap, gör bir hele." Bunu da kimilerinin dediği gibi sadece yanında testisi olanlar yapabilir... Bizimkiler ancak bu kadarına izin veriyor, Datça'ya gidebilecek olanlara saygıyla eğiliyorum...

Alıntı:
zion1´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende eminim

yaw hep görmek istedigim yerler ama benim için daha erken daha coook fırın ekmek yemem lasım oralara kadar gitmek için gidenlere iyi eylenceler
kardeş, ekmek-mekmek yok, testisini alan herkes gelebilir, kebap yapacağız, (yer miyiz - yemez miyiz, o başka)

Alıntı:
ahmetnr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
testis .. .........? derken yardımcı olmak istedim
Testi Kebabı: Günlük bağ bahçelerde ve soğuk çeşme başlarında yapılan bir yemektir. Ağız kısmı dar bir testi yapılır. Bu testinin içinde koyun etinin yağlı kaburga kısmı kuşbaşı şeklinde doğranarak, tuzlanıp konur. Yiyenlerin arzusuna göre içine ayrıca küçük temizlenmiş soğan, patates, patlıcan, yeşil biber, havuç ve domates doğranarak malzemesi tamamlanır

afiyet olsun
kardeşim, bu tarif ve resim üzerine testi kebabı tatmaya gitmek farz oldu, şu planı cidden işlemeye almak lazım, testi filan lazım değil, gittiğimiz yerde buluruz... hem ne demiş atalar, su testisi su yolunda kırılır, yanımıza alırsak yolda düşer parçalanır, hele topcase içine sığmazsa üzerine hiç bağlanmaz...

Alıntı:
Tequ´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi adanadaki sıcağa kanıp yazlık halde gittik.Çamardı yoluna girdiğimiz anda kan akışımız yavaşladı Frene basamıyordum.Ayak freni ile duruyordum.Resmen parmaklarım morarmıştı.Konaklamalı gittik tabiki.Ama planlı değildi.Planları pek sevmeyizde Ürgüpe yakın bir yerde kamyoncu moteli bulduk.Açlıktanda ölüyorduk zaten birer çorba mis gibi geldi.Daha sonra sadece çift kişilik bir yatağı olan bir odada geceliği 15 ytlden kaldık
öğlene doğru ürgüpü gezip tekrar adanaya döndük.Tavsiye edebileceğim bir şey yok ama hala çamardı yolu soğuktur.Hazırlıklı gidin.Gidin dediğime bakma bende gelebilirim belli olmaz
hava sıcaklıkları artmaya başladı, zaten azıcık da yayla havası almaya gidiyoruz, sanırım soğuk o kadar rahatsız etmez. sizin çıktığınız saat de biraz ayaz zamanı. tarih neydi, hatırlıyor musun?

kamyoncu moteli değil de uzun bir yoldan sonra güzelce dinlenebileceğimiz, hatta akşam da eğlenebileceğimiz bir kaya otel filan uygun gelir düşüncesindeyim.

yok mu hani arkadaşlar, abiler-kardeşler, orada bar-otel-motel işleten arkadaşı olan?

Konu HaYaLeT01 tarafından (22-05-2008 Saat 09:00 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Hepimiz birer Hayalet'iz aslında; kimsenin bizi fark etmediği bir dünyada Hayal Et'tiklerimizin peşinden uçup giderken.....