Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#40)
06bluedragger

06bluedragger - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150 --(SİYAH)
Kan Grubu: A Rh+
17-05-2008, 22:04 PM

Alıntı:
gezgin290´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
en sonunda scooter cular olarak bi topiğimiz oldu yaw hersite hor görülmekten bıkmıştım valla....tabi herkes büyük motorcuya bizim 100 lük 125 liklerle kim uğraşcak dimi.....herkese teşeşkkürler.......
aslında hor görülmüyoduk sadece bilincsiz motosiklet kullanıcıları çoğunlukla scooter a yöneldiği için scooter satısında patlama oldu bu nedenle yurdun 4 bir yanını scooter kullanıcıları kapladı bilinçsiz scooter kullanıcıları yüzünden bizimde adımız çıkıyor yani kurunun yanında yas da yanıyor..

Alıntı:
SERHAN YORUK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adım Serhan
Yaş 37
Motorum Piaggio Skipper
Herkese MERHABA...
serhan topagımıza hoş geldin ön amortisör yag sorununu hallettinmi??

Alıntı:
celıl ybr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kanka öyle ya aynı yokuşu dayımla cıkmıslar dayım 90 kilo ama cıkmışlar yanı motor bakıma gitti daha kötü oldu diyo haftasonuda ilk defa racinge binicem 600 f alıcakmıs arkadasından ucucaaz
muhtemel arıza kayıştandır variatör kasnaklarında yağlanma olmuş olabilir kayış özelliğini yitirmeye çalışıyor olabilir..
aman diyim racing de dikkatli olun zira onlar şakaya gelmiyorlar..

Alıntı:
atlantic´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selamlar, başlığımız hayırlı olsun.

İsmim Olgay, İstanbul Levent'ten. Yaşım 28.

Gilera Nexus 500 kullanıyorum. Hepinize kazasız sürüşler.
bu baslık hepimizin hepimize hayırlı olsun olgay topiğimize hoşgeldin..

ya arkadaslar bu baslığı ben actıysam sadece ben değil sizlerde hoşgeldin measjı yazın..

Alıntı:
celıl ybr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kerem Msnde Senınle Konusma Baslatamıyorum Senden Vırus Geldı Heralde Bana Bı Sıte Geldı Bu Resımdekı Sen Mısın? Dıye Bende Actım Bıseler Oldu Senınle Konusamıyom Acılmıyo
tuh ya keşke acmasydın banada crazy katil denen herifden geldi dün aptiliğim üzerimdeydi salak gibi link e tıkladım..

Alıntı:
redbaronu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkese merhaba
ismim utkan
27 yaşındayım
3 gün sonra kullanmaya başlayacağım
keeway arn 125
merhabalar utkan topiğimize hoş geldin keeway arn yi sıfır alıcaksan o fiyata çok güzel japon malı motosikletler var..

eger aldıysan şimdiden hayırlı olsun kazası belasız bol kmler dilerim..

Alıntı:
melocann´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçici olrakta kullansam sonuçta bende scooter kullanıyorum

karamandan metin yaş 26

mondial mt125 kullanıyorum
metin topiğimize hoşgeldin..

kt yi iyi satmışsın..
mt çok rahat ve güzel bi motordur çinmalı olarak en saglamı öz babamda da var 2005 model 1 kere yolda bırakmadı..

Konu 06bluedragger tarafından (17-05-2008 Saat 22:06 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

kask takmıyorsan koruyacak birşeyin yoktur..

kerem 0546 802 36 04