Alıntı:
gezgin290´isimli üyeden Alıntı
en sonunda scooter cular olarak bi topiğimiz oldu yaw hersite hor görülmekten bıkmıştım valla....tabi herkes büyük motorcuya bizim 100 lük 125 liklerle kim uğraşcak dimi.....herkese teşeşkkürler.......
|
aslında hor görülmüyoduk sadece bilincsiz motosiklet kullanıcıları çoğunlukla scooter a yöneldiği için scooter satısında patlama oldu bu nedenle yurdun 4 bir yanını scooter kullanıcıları kapladı bilinçsiz scooter kullanıcıları yüzünden bizimde adımız çıkıyor yani kurunun yanında yas da yanıyor..
Alıntı:
SERHAN YORUK´isimli üyeden Alıntı
Adım Serhan
Yaş 37
Motorum Piaggio Skipper
Herkese MERHABA...
|
serhan topagımıza hoş geldin ön amortisör yag sorununu hallettinmi??

Alıntı:
celıl ybr´isimli üyeden Alıntı
kanka öyle ya aynı yokuşu dayımla cıkmıslar dayım 90 kilo ama cıkmışlar yanı motor bakıma gitti daha kötü oldu diyo haftasonuda ilk defa racinge binicem 600 f alıcakmıs arkadasından ucucaaz
|
muhtemel arıza kayıştandır variatör kasnaklarında yağlanma olmuş olabilir kayış özelliğini yitirmeye çalışıyor olabilir..
aman diyim racing de dikkatli olun zira onlar şakaya gelmiyorlar..
Alıntı:
atlantic´isimli üyeden Alıntı
Selamlar, başlığımız hayırlı olsun.
İsmim Olgay, İstanbul Levent'ten. Yaşım 28.
Gilera Nexus 500 kullanıyorum. Hepinize kazasız sürüşler.
|
bu baslık hepimizin hepimize hayırlı olsun olgay topiğimize hoşgeldin..
ya arkadaslar bu baslığı ben actıysam sadece ben değil sizlerde hoşgeldin measjı yazın..
Alıntı:
celıl ybr´isimli üyeden Alıntı
Kerem Msnde Senınle Konusma Baslatamıyorum Senden Vırus Geldı Heralde Bana Bı Sıte Geldı Bu Resımdekı Sen Mısın? Dıye Bende Actım Bıseler Oldu Senınle Konusamıyom Acılmıyo
|
tuh ya keşke acmasydın banada crazy katil denen herifden geldi dün aptiliğim üzerimdeydi salak gibi link e tıkladım..
Alıntı:
redbaronu´isimli üyeden Alıntı
herkese merhaba
ismim utkan
27 yaşındayım
3 gün sonra kullanmaya başlayacağım
keeway arn 125
|
merhabalar utkan topiğimize hoş geldin keeway arn yi sıfır alıcaksan o fiyata çok güzel japon malı motosikletler var..
eger aldıysan şimdiden hayırlı olsun kazası belasız bol kmler dilerim..
Alıntı:
melocann´isimli üyeden Alıntı
geçici olrakta kullansam sonuçta bende scooter kullanıyorum
karamandan metin yaş 26
mondial mt125 kullanıyorum
|
metin topiğimize hoşgeldin..
kt yi iyi satmışsın..

mt çok rahat ve güzel bi motordur çinmalı olarak en saglamı öz babamda da var 2005 model 1 kere yolda bırakmadı..