Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#12)
muratgergerli

muratgergerli - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
16-05-2008, 17:51 PM

Alıntı:
cumoni´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biraz sakin olalım arkadaşlar. Bu olay Rüzgarın Tatlısı Aşure Hanım'ı bizlerden çok daha fazla üzmüş, besbelli... Yüzyüze görüştüğü, tanıştığı bir motorcu dostunu kaybetmiş bulunuyor. Buna rağmen acısını bu şekilde paylaşmak istiyorsa her halde vardır bir bildiği veya vardır O'nu engelleyen bir şeyler. Sonuçta o gazete babasının malı değildir ve malesef basınımız özgür de değildir! Anlayın artık...

Hem ne bekliyordunuz ki Aşure Hanımdan? Beğenmediğiniz tatlı ile karnınızı doyurmak istemeniz niye? Yani O'ndan medet ummanız niye? Alın kağıdı kalemi elinize, siz yazın ve ilgili yerlere ulaştırın! Hesap sorun, takip edin... Kendi tatlınızı kendiniz üretin; mahküm musunuz aşureye?

Alıntı:
emin_arikoglu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Murat ve Alp abilerim, kısaca geçmesinin sebebini zaten kendiside yazmış, ayrıca rahmetli Sinan ile bizden daha iyi tanışık olduklarıda malum, acı daha taze olduğu için normaldir diye düşünüyorum.
Cumoni abim ve Emin kardeşim.....
Sizde haklısınız ama;

Zamanında bu Rüzgarın Kızı'nın yazdığı makalede bu olaylarla (Sinan'ın vefatı hariç) ilgili bayağı bir esiyordu...Rüzgarı boldu yani...

Ne oldu şimdi de esmez oldu diye kafama takıldı işte abim...

İşte bizlerin en büyük eksiklikleri ve kendimizi kandırmaca yönümüz...

Bir olay olmadan önce asar keseriz..Kükrer , hiddetleniriz ama...
O olay vukuu bulduğunda da sesimiz çıkmaz...

benim üzüldüğüm nokta buydu işte..

AŞB hanımında önceki bir makalesini verdim yukardaki mesajımda..

Okuyun bakın...Rüzgarın Kızı nasılda esmiş kükremiş..

@Coq hocam belki yine bana darılacak bu düşüncelerim için..

Ama velakin;

derisi sert kafası kalın biriyimdir ..Ben beğenmedim bu kızın yazdıklarını ve düşüncesiyle ters düşen hareketlerini....

Dedim ya ben eski kuşak gençliğinden gelmiş bir ihtiyarım...

Varsın kızan birileride olsun canım bu Rüzgarın esmeyen Kızı'na....

İmza mı; yok anam taklit ediliyor...Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.