ben derim ki st alacak olanlar hazirandan önce mutlaka alsın
Alıntı:
BBRR´isimli üyeden Alıntı
S&T markası altında parçaları sokabilirler ama her Hyo parçasında veya ambalajında genunie parts of hyo yazdığından getirtemiyolar.. S&T markası ile getirirler .. ama komple kalıpların değişmesi lazımki b uda yeniden motor yapmak demek .. Kanuni ile el sıkışırken durumun böle olacağı belli değilmiydi.. yani güney kore türkiyede hyo kullanan binlerce motorcuyu sallamayarak bu işe girmiş ve bu kadar motorcuyu bile bile mağdur etmiştir..globale parça vermiyolarmış glabal elindeki stoğu satar işi biter ceza globalemi kesiliyo sana banamı kesiliyo..
önüne geleni yönetici yaparsan işte böle olur..
Kafası çalışan ileri görüşlü biri adım atmadan önce atacağı adımın sonucunu düşünür.
5 yıl markayı Türkiyede tescillememelerini nasıl açıklıyolar onu çok merak ediyorum
|
firma ürün temsilcisi olduğum bir markamız var.. yaklaşık 2004 ten beri üretim yapıyor ve dünyanın her yerine malzeme satıyor adamlar.. bu markanın malını türkiyede 3 firma satıyor.. biri de biziz..
ama diğer satıcılardan biri markanın adını kendi üzerine almaya kalkıyor. allahtan memurlardan biri uyanıyor ve gerekli uyarıyı firmaya yapıyor.. ve şimdi mahkemelikler..
yani dünya çapında üretim yapan bir firma adını tescillemeye gerek duymuyor.. zaten adı belli markası belli ürettiği belli.. ismi üzerine almaya kalkmak gibi bir ahlak dışı davranışı dünyanın diğer ülkelerinde göremezsin zaten. bu şekilde bir girişim yapıldığında onayı veren kurumun memurları araştırma yapar.. böyle bir olay oluşmaz bile.. zamanındaki inceleme yapan memur/memurların acizliğinden kaynaklı bir sorun bu.. hiç onaydan geçmemeliydi..
bunun dışında.. kanuni yi övmüyorum. siyasal bağlantıları midemi bulandırıyor.. çin malını türk malı diye satmaya kalkmaları midemi bulandırıyor.. montaj yapıp motosiklet üreteceğiz demeleri de midemi bulandırıyor ama yine de bir başlangıç.. asla üretime yöneleceklerine de inanmıyorum orası da var..
ki zamanında yaptıkları işlerle üretim mühendislikleri de ortada.. alman mz i var bende 18 senedir kaya gibi.. bana yerli üretim olan ve dokuz senedir kaya gibi duran tek bir mz gösterin, bekliyorum.. kesinlikle revizyon görmemiş, kesinlikle motoru açılmamış, kesinlikle sağına soluna dokunmaya gerek kalmamış...
şöyle anlatayım.. 90 model mz.. 18 yıllık.. 55000 km de.. orjinal zinciri üzerinde..
bana bunun ayarında bir tane yerli mz gösterin..
adamlar şanzımanın hava kanallarını es geçmişler zamanında kolay üretebilmek için inanabiliyor musunuz? ondan sonra şanzıman kilitlesin yolda giderken.. üstündeki sürücü de (afedersiniz) ne b.k yerse yesin.. kimin umrunda? ölür mü kalır mı? kafası mı, kolu mu kırılır?... kim bilir daha neleri es geçmişlerdir.. ondan dökülmye başlıyor zaten yeri malı mzler 4-5 sene sonra..
neyse.. bunlar benim görüşüm ve sadece beni bağlar..
ki en önemlisi zaten motosikletler aynı.. ben fotoğrafalrını da çektim.. motorları da aynı.. motorların üzerindeki amblem bile aynı.. yani herşeyi aynı.. parça sorunu falan yok. nasıl olabilir ki? tamamen aynı motosiklet.. sadece üzerindeki yapıştırma marka isimleri farklı..
aynı çin malı motosikletin dört beş farklı marka altında satılması gibi.. her biri aynı motosiklet ve aynı parçaları kullanıyor..
dolayısı ile hyo kullanıcılarının da en küçük parça sıkıntısı çekeceklerini sanmıyorum.. belki karbüratör vb yakıt sistemi parçaları olur.. o da yeni neslin enjeksiyonlu geldiğinden dolayı..