|
13-05-2008, 16:51 PM
iyi haber her ne kadar benım haberım varsada bayii olarak.
1 hyo yedek parca verıyoruz. kendı ılımde hyo bır aksaklık olmadıgı gıbı hyo musterılerımız yedek parca yonunden artık rahatlar.ıster bızden ıster netten temın sansları var.hemde yayınlanan fıyatla kotu tuccar fırsatcılıgı olmadan.
2 gecmıste tum baslıklara yazdım bıraz zaman her sey zamanla cıkacak dedık ıste zaman gectıkce gelısmeler tek tek ortaya cıkıyor. demıstık demıyorum ama bunları gecmıste yazarken bır dayak yemedıgımız kalmıstı.
3 sayıca ozenle secılen yetkılı servısler korelı muhendısler eslıgınde bu hafta ozel egıtıme alınıyor. buda hem hyo hem st kanunı kullanıcıları ıcın cok ıyı. kotu servıs,anlamayan servıs ımajıda bılınclı servıslerle ortadan kalkacak.
sonucta; bu forma yazılanlara bıraz pesın hukum olmasaydı ıyı olacaktı. her neyse daha ıyı organızasyonlarda gelecek. hep muhhallıf olanlar su mahkeme sonuclarından sonra ıc pazara st kanunı - hyo markasıyla satıs olursa ne dıyecekler. sıra geldı bu gunlerı daha ılerıye goturuken hem kalıteyı arttırmak hemde kullanıcıların memnunıyetını ust sevıyeye cıkarmak.
epeyıdır ısler sebebıyle yazamadım ama metehan pasayada selamlar
syg
|