Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#14)
BBRR
Süper Moderatör

BBRR - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HYOSUNG RX125
Kan Grubu: A Rh+
13-05-2008, 14:30 PM

mevcut hyo sahipleri tedirginlik çinde parça bulurmuyuz bulamazmıyız diye .. bi kanuni yetkiliside çıkıp biz bundan sonra markası kanunide olsa hyoda olsa yedek parçasını sağlayacaz demiyor..

Üretim masallarını bırakalım .. montaj bantı ne zaman üretim oldu. üretim yapsalarda motoru üretmeyeceklermiş zaten .. yani sen sadece şaseyi kaynaklayacaksın sonrada made in Turkei olacak.. buna çocuklar güler ya ..

ha bide marka tescilleme işine gelince hemen orayıda düzeltelim .. markayı Tr pazarına global sokmadı .. marka 2000 de hatta 1999 sonlarında metro motor tarafından getirildi.. global markayı 2004 yılında bünyeine kattı.. sen Tr pazarında 5 sene mal satacan ismini tescillemeyeceksin sonra global bunu yapacak.. etik değil.. güney koreli basiretiz yöneticilerinin önsememezliği veya sorumsuzluğu neden globalin ayıbı oluyoki..

Bir pazara girdinmi hatta girmeden önce ilk iş adını tescillersin .. sen 5 yıl uyu sonra globalin yaptığı etik değil.. güney korenin globale yedek parça vermemesi çokmu etik .. binlerce hyosung kullanıcısını mağdur duruma düşürmesimi etik..

valla bir hyo sahibi olarak kara kara düşünüyom nolacak diye.. S&T alacaklarada Allah sabır versin.

Tâ ezelden meşrebimiz bî bedel, Gelene git demeyiz, gidene gel. Ahmed Sarban Bayramî