Alıntı:
istburak´isimli üyeden Alıntı
kelimelerime nasıl başlıcağımı nasıl bitircemi bilmiyorum bu olay beni çok etkiledi gerçekten diyeceksiniz bunca kaza oluyoda bumu etkiledi diye bende şu yüzden olduğunu açıklim bu kazyı yapan 600cc 1000cc le dalga geçen ve artık aşmış birisi tüm korumalarına rağmen tüm tecrübesine rağmen yinede öldü tabiki taktiri ilahi ona dicek lafım yok ama yaptığımız işin şaka olamadığı bi oyun bi heycan aracı olamdığının kesin ve net göstergesidir bugün 8 de kaltım ve dedimki bu cenazeye gitmeliyim ve arkadaşlarla yolaa çıktık tabiki yine mt de kimse yoktu diyecek kadar azdık ama artık bunları ne söyliyecek nede yargılayacak durumu yok bu işin ve haftasonu olamasına rağmen yine kimsenin katılmamasında dicek bi kelime bile bulamıyorum bakın önümüzde yuvacık gezisi var bide ona bakın nasıl katılım olcak arkadaşlar motorculuğumuzu sadece buluşma ve gezi günlerinde aklımıza getirmememizi hatırlatır ve bi görev bilirim hani nerde bizim ruhumuz hani nerde bizim aşkımız hani nerde bizim birbirimize kenetlenmemiz neyse ne ben çene yorim ne siz anlatın artık ne diyecek söz nede cümle kurabiliyorum neyse derinnnnnnnnnnnnn mevzular mutlaka herkesin kendine göre bi cevabı vardır bugünkü cenaze resimlerini de ekliyorum biraz üzücü görüntüler var ama af ola başımız sağolsun ruhu şad mekanı cennet olsun sinan abi
|
Evet ben de en az 10 kişi olacağımızı umut etmiştim ama sadece 5 motor 6 kişiydik...
Sinan Sofuoğlu'nu unutmayacağız.Bu işin de peşini bırakmayacağız!