Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6286)
forrap
O Şimdi Asker

forrap - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh-
09-05-2008, 10:31 AM

Herkese selam,giremiyorum pek siteye.

Başlık açmak ve açmamak arasında kaldım,pek gezi tarzı olmadığı için burada paylaşıyorum,umarım sayfa pek karışmaz.

---
Baştan söyleyeyim kimse gönül koymasın,tam anlamıyla planlı yapılmış bir buluşma sayılmaz,simultane gelişti..

Dün akşam (hoş hala oradayız wallace la) Rahmi abilerdeydik.Geçen sefer ki "Mangalda Rahmi abi" buluşmasının bir benzerini yaptık,'Izgarada Rahmi Abi' oldu bu sefer

Rahmi dedemizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.Çok güzel bir akşamdı,buradan tekrar teşekkürler dedemize

Gecenin fotoları..

ORTADOĞU VE BALKANLARIN EN KARİZMA İNSANI

Wallace bu fotoyu görse kesin upload etme derdi ama fotoğraftan bi haber içeride masum masum kahvesini yudumluyor

Güzel gecenin güzel sabahında deniz manzarasında güzel bir kahvaltı yaptık

İş başındaki hamarat kızımız wallace Şuan kahvaltı üzerine yaptığı nefis Türk kahvesini yudumluyorum,her eve lazım canıım
Bu arada Özer abi burada olsaydı şimdi kesin o sözünü kullanırdı yine " sefa p..."

Herşey için Rahmi dedemize tekrar teşekkürler,yedirdi içirdi ve herşeyden güzeli hoş sohbetini bizden eksik etmedi

Şimdilik bu kadar,yeniden bir "nerede bu adamlar" köşesinde görüşmek üzere,esen kalın mutlu kalın

Akşam görüşürüz.

(Gelmeyenleri bizzat kendim cezalandıracağım,ee malum ben artık devlet "malıyım" düğmem 6 aydan başlar )

Öldürmezse daha güçlü yapar..

..O Şimdi Askerimsi..