Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#1)
murti06
Forumdan Uzaklaştırıldı

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Honda Titan 125(mavilim), XT600(Haydut)
Kan Grubu: AB Rh+
21" ve 17" v. 3.0 by XtireT & YbR Çamlıdere çıkartması - 04-05-2008, 22:02 PM

Ankara güne yağmurla başladı. Geziye katılacakların sayısıda iyice azaldı. Topikteki son yazışmalar yapıldı telefon görüşmeleri oldu ve saatler 09:45 i gösterirken toplaşma başladı. Ben gittiğimde Emrah gelmiş bekliyormuş. Birlikte içeri girip netten bir bakalım dedik topiğin son durumuna ben sigara içmek ve gelen olursa karşılamak için geri çıktım dışarı. urcolak geldi o esnada ve sonrasında da Özgür. Hep beraber içeri girip çay içmeye karar verdik. Belki hava biraz düzelirde gelmek isteyen olur mu diyerek çaylarımızı içtik ama hava düzelmedi. urcolak motoruna güvenemedi gelmekten vazgeçti üç kişi kaldık

geriye kalan YAMAHA pilotları yola koyuldu. Çıkarken Kazadaki eski eve gidilip biraz oturp geri dönmeye karar verilmişti ama yolda olmak keyifliydi her ne kadar otobanda olsa Çamlıdere'ye kadar devam kararı aldık. Otobanda sigara molası

sonrasında Çamlıdere'ye geldik. Çay bahçesindeki lokantada oturup yemek yedik çay içtik gidilecek yerleri sordum Çamkoruya doğru yola koyulacaktık

ve çamkoru yolu

çamkoruya geldik çok güzel bir mesire yeri. Aslında kimse alınmıyormuş içeri yemek yediğimiz lokantanın sahibi abisini aradı ve girebilmemiz için konuştu abisi burda güvenlik görevlisiymiş. Çok güzel bir yer. Bizden başkada kimseler yok yağmurun yağması, kuş seslerine kurbağa sesleri eşlik ediyor

DEVAMI VAR HENÜZ BİTMEDİ