Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#12)
bart1969

bart1969 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
Kan Grubu: B Rh+
30-04-2008, 14:28 PM

güncel25 krkterrrr2342432
Alıntı:
bart1969´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar konuyu duyurulara açtım.mod uygun mu bulmadı gözden mi kaçtı anlamadım.ankara mt ye yazdım arkadaşlardan gelen giden yok.bari buraya açiim yol hattı boyunda olanlar da duysun:
arkadaşlar önümüzdeki 2 si cuma akşamından ya da 3 ü cumartesi sabahında ankaradan bursaya ailemin yanına ziyareti ve bursada gezmeyi
düşünüyorum.bursaya gelmeyi düşünebilecek arkadaşlar beni sırf ailesinin yanına gidiyor diye düşünmesinler,gelecek olursa bursada da beraber bir şeyler yapılabilir.
henüz yola ne zaman çıkacağıma karar vermedim.cuma akşam 5-6 gibi çıkarsam gece yolculuğu gibi olacak.cumartesi sabahtan çıkarsam cumartesi gününü yolda yemiş olacağım.
eğer ankaradan bursaya gitmeyi düşünen arkadaşlar olursa ya da o güzergahta gezi planı yapan varsa bildirmenizi rica ederim.güzergahım:
ankara-eskişehir-bilecik-bursa.
yol haritada 380 km.
haritadan baktığım kadarı ile yolun tamamına yakını bölünmüş yol,az bir kesim gidiş geliş .o da genişletilmiş 3 şeritmiş,kamyonu bol bir yolmuş.
her ne kadar motor fazer olsa da hız limitlerini zorlamayan rahat bir yolculuk düşünüyorum ,ilgilenen olursa duyrulur.
fikir ve önerilirinizi bekliyorum.(inşallah tek gitmem)
ankara-bursa-bilecik-eskişehir hattında olan arkadaşlara duyrulur.