Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#6092)
uglychild

uglychild - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Skyteam st 200 sm + AS 125 T + SUZUKİ gs 500 e
Kan Grubu: O Rh+
29-04-2008, 21:14 PM

arşive ekleyin...

YouTube Video
Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, YouTube sitesinde hata oluşmuş olabilir ya da Flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir.

Alıntı:
csalgin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sercan ellerine sağlık çok güzel olmuş video...ve tabi yaninda kim varsa onlarında ellerine sağlık büyük alkışlr sizlere...organize edene yapana hazırlayana,katılana,öncüsüne artçısına,çalana,söyleyene,oynayana diğer mt den gelene gidene,herkese tekrar tekrar teşekkürler...iyi ki varsınız ...........
SAĞOL KARDEŞİM, birbine uyum sağlayan ve birbirni seven insanlar ne zaman biraray a gelse eğlenirler

Alıntı:
Wallace´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim bu işler ekip işi. sizlerle güzel oldu. sorunsuzca gittik geldik. uyumsuz kimsede yoktu. Hepimizin yüreklerine sağlık

Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
way sercan pek bi tarantino gördüm seni, aferin be,
ellerine sağlık güzel olmuş,
emeğe saygı, tenk yu.

filme bi ara verip moto guetta reklamı koymayı nasıl unuttun
bak markayı anmak için yazdım sadece yukardaki cümleyi gogılda çıksın diye
kardeşim araya resmi koyacaktim aslında, ali de videolara koy dedi ama abartmayayım,insanları ürkütmeden yavaş yavaş alıştırayım dedim...

Alıntı:
moto guetta yazınca şimdi google da çıkıyorsak bende yazayım

02.05.2008 CUMA toplantısı topiği
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
cıkıyo cıkıyo

Alıntı:
karmacoma´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin, ya tutarsa işte
daha önce tutmuştu, msj içinde geçtiği için o msj gogılda çıkıyo, bu duruma moto guetta yetkilileri çok sevinmişti, mutlu olmuştu.. yine sevinsin dedim.
koskoca firma, mutlaka seni birgün ödüllendirirler

Alıntı:
sevinsin tabiki . benim bildiğim Moto Guetta ortadoğu ve balkanların en iyi ayakkabı koruyucusu
sadece oralar mı? bu yaz avrupaya da açıldı

Alıntı:
chatkut´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
moto gueta bir marka bir ekol el emeği göz nuru sadece ayakkabı koruyucusu değil birçok ürünün markası

(sercan satışların yaver giderse bi moto guetta yemeği verirsin dimi bize )
olum masraf çıkarmasana yaw işler zaten yolunda her hafta ortalama 1000 adet mal cıkarıyorum fabrikadan sahilde yine bi votka redbul yaparız, bu sefer sen kola icmessin artık

Alıntı:
VaScO1925´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

resimdeki kimin ayağı ne marka motor ? motosiklet bari temiz olsaydı yaa pislik içinde kapak resmindeki motosiklet
o motor fotoshopla anca o kadar temizlendi yoksa durum daha da vahimdi koyu renkli kullandıgım kelimeyi hızlı cesi2 den başka biri kullanamaz. telif hakları ondadır

Alıntı:
gittardando´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birleşik yazın, kimisi birleşik yazar da arama yapar

motoguetta
motoguetta
motoguetta ayakkabı koruyucuları... Ayakkabı üzerinde vites değiştirmekten dolayı oluşan aşınmayı önler, kiri lekeyi s.ker atar

Ayvalık yolu üzerinde, giderken sağda, dönerken solda...

GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE