Valla akşamın onca yorgunluğuna rağmen buraya gelip yazı yazmak zorunda kalıyorum.
Cog, siyah/beyaz türk tanımlaması diye bir zıtlık söz konusu değildir. Sadece beyaz türk kavramı var.. Kimse sizi beyaz türk diyerek suçlamadı bilmiyorum cümleyi okurken bir yeri mi atladınız.
Sana gelince yeni arkadaş.. Prim yapma gayretinde olmadım, bi tarafım da uzamaz buradakiler aman gencay yaman gencay deyince.. sözlerimin çarpıtılmasını da istemiorum daha fazla. acıların çocuğu da olmadım hiç.. ok sevgili arkadaşım?
Evet sayın barkın,
tekrar başbaşa kalalım.

..
yaşını bilmiyorum, eğitimini de, o yüzden sana arkadaşım diye hitap edeceğim izninle. kim haklı kim haksız bunu tartışmaya gerek görmüyorum. yargıya varma çabası bile boş. bir şekilde tartışmaya başladık, ve bu uzadıkça büyüyor, çirkinleşiyor, daha da kötüsü bir çok insan müdahil oluyor. başta kendi keyfimiz olmak üzere, herkesin keyfini kaçırıyoruz.
Ben burada olan tartışmayı daha önce de birçok kez söylediğim gibi bitirmek istiyorum. Yapı olarak da tartışma taraftarı biri değilim. Yapılacak bir şey varsa, çok gerekliyse yapılır. Yoksa birbirimizi tahrik ede ede gerçekten hayatımızı daha çirkin anılarla zenginleştireceğiz. Ben dürüst bir insanım, sen de dürüst olmasaydın bu kadar ateşli olmazdın.
Bunun için; eğer sende istersen..
seni tanımadan, farkına varmadan seni incittiğim için, yine tanımadan hakkında karar verdiğim ve seni yazılarımla tahrik ettiğim için özür dileyeceğim (başka istediğin bir şey varsa belirtebilirsin

). Sende benden, kötü niyetli olmakla, küçük emrah(hatırlamıyorum şu an sen mi söylemiştin) tribine girmekle, tilkilik yapmakla, en önemlisi bölücü olmakla suçladığın için..
Ben bunu istiyorum. Ben istediğim için de sana bu teklifi ben yapıyorum.
Seçim senin, buradaki tatsızlığı biz başlattığımız için bitirmek bizim elimizde.
Sen kimsin senden neden özür dileyeyim diyebilirsin. O zaman benden değil üstü kapalı tehdit ettiğin arkadaşlarımızdan özür dilemeni de önerebilirim.
Arkadaşım, senin yerinde olsam. cidden kabul ederdim. ankaraya yolum düştüğünde de arardım bu çok konuşan vatandaşı, kolumun altına da bir ikiteker dergisiyle işyerine gider, hem adamla tanışır laflardım hem de dergiye abone yapıp dönerdim. Ama bu benim göstereceğim davranış türlerinden. belki sen daha farklı davranırsın, yada sana uymaz, yada umursamazsın.. dediğim gibi kabul edip etmemek senin elinde..
Her halikarda ben buraya artık yazı yazmayacağım. Eğer hala kızgınlığım geçmedi farklı şekilde bitirmek istiyorum diyorsan pm at iletişim bilgilerini ve kim olduğunu belirterek, bende kim ve neci olduğumu, iletişim bilgilerimi sana vereceğim.
Sevgiler, saygılar.
Gencay Güral ÜNSAL