Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#41)
Carl Gustav

Carl Gustav - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda Vision, '01 Yamaha FZS 600, '08 Honda 1000RR
Kan Grubu: B Rh+
10-04-2008, 22:15 PM

Coq hocam hoşbulduk. Fakat burada siyah-beyaz kavga var.

Alıntı:
Shrieker´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buyuralım İstanbul Park'a.Şu günlük kirası 75.000 Euro olan, ama 4'er günlük motoGP için 1 milyon Euro, World Superbike için 5 milyon Euro talep edilen; kısacası motorculara tamamen kapalı olan İstanbul Park mı??? Aynı yerden bahsediyoruz değil mi?
Evet?

Alıntı:
Ama bu ülkede işler böyle yürür.Lamborghini'si Ferrari'si olan BEYAZ TÜRK'LERE pist açıktır, cayır cayır gazlarlar biz gariban motorcular yandaki otoparkta turlarken(Gerçek olaydır).Yine biz gariban motorcular pist günü yapmak istersek yine günlük kirası 75.000 Euro'dur.Suzuki Test için bu meblağı ödedi mi çok merak ediyorum(kişisel fikrim ödemedi).
Bundan çok güzel başlık çıkar "BEYAZ TÜRKLER PİSTLERDE".

Ben dergide sordum 75.000 Avro mu verdik piste ? diye.

Bana aval aval baktılar.

Basın için bir kerelik özel anlaşmayla girilmiş pistte yapılan test.

İstanbul Parkı ben mi sattım, ben mi işletiyorum arkadaşım ne bu hiddet?

Köprü trafiğinde sıkışmış ticari araç sürücüsü gibi bir asabiye?

Alıntı:
Gelelim GSX650F'e.Fiyatının kelepir olduğu iddiasına %100 katılıyorum.BEYAZ TÜRK'LER için.Benim İstanbul Park'a girip test etme(!) fırsatım olmadığı için teknik verilerine bakacağım motorun.Daha önce de yazdım 216 kg kuru ağırlık-ki sıvılarla vs. bu sayı 230'u geçecek- kendi sınıfı için bile çok fazla.1300 cc'lik Hayabusa'nın 220 kg, Bandit'in 215kg ve yine aynı sınıfta olan SV 650S'in 172kg olan kuru ağırlıklarını hatırlatmak isterim.Kaldı ki benim için bunların hiç biri kıyas değil."Motosiklet", "spor" ve "ağırlık" kelimeleri aynı cümlede geçiyor ise kıyas Honda CBR 600 RR'dır (Sıvılar dahil 184 kg).Aralarında biraz fark olsa da fiyat olarak aynı aralıkta oldukları söylenebilir.Bu durumda en basitinden ağırlık dezavantajını neyle kapatıyor GSX650F ? Düz çizgide stabilitesi, akselerasyonu, frenajı daha mı iyi 600RR'dan ? Bana traction control veya ABS mi sunuyor? Yakıt tüketimi kayda değer ölçüde daha mı düşük?Bence hiçbiri.Olsa olsa orta-uzun mesafelerde daha rahat bir sürüş sunabilir ama yine 600RR'a kıyasla kayda değer bir fark yaratacağını düşünmüyorum.Ayrıca bu motorun 600 RR'dan tamamen ayrı bir sınıfta olduğu yorumuna da katılmıyorum.Gidonun biraz daha yukarda olması, sürücü ve artçı için biraz daha konforlu olması gibi küçük farklar o motoru ayrı bir sınıfa sokmaz.
Yanlış. Küllüm yanlış.

GSX650F'i, CBR600RR'la karşılaştırmak, Ferrari'yle, Mercedes E200 karşılaştırmaktır. İpin ucu kaçmış, ölçüleriniz ve vardığınız sonuçlar bu yüzden yanlıştır. Ve yanlış çıkacaktır. Farklı sınıftır. Biri(600RR) WSS'de yarışır diğeri(GSX650F) sokakta gezer. Suzuki'nin 600RR rakibi GSX-R600'dür.

Sonra ben GSX650F'le 600'lük yarışına çıkmaya kalktım beni İzmit Körfez'den kovdular diye gelmeyin bize, vallahi tanımayız.

Alıntı:
Bu arada; bir tanışma başlığı açıp kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

Saygılar
Ben ilk toplantıda İstanbul'daki tüm üyelerle bizzat tanışmak niyetindeyim.

Öylesi çok daha neşeli olacak eminim.

Asfalta Meleği arkadaşımıza ithafen;

Hınç ve şiddet, onlar ve biz psikolojisinin ürünü olan sınıflandırmalar, kulaktan dolma bilgilerle erken varılan yargılar...

Bundan sonra da boş vakitlerin bolluğundan böyle klavye jimnastiği yapılabilir, şaşırmam.

Vakit bol nasıl olsa.

Tartışmayı direk motosikletin fiyatından "siz zenginlere çalışıyorsunuz"a getiren küçük emrah filmi tadı, "hey bakın bunlar İstanbul Park'a girmiş bunlar Beyaz Türk" gibi hezeyanlar işi daha da şenlendiriyor.

Ne ki şimdi bu?

Biz Beyaz siz de Kara Türk müsünüz?

Tüm iyi niyetimle bir test yapıp dergiye yazmışım.

"Bakınız" demişim "bu testler bu işi seven ve okumak isteyenler için var. Bu sebeple çıkarıyoruz bu dergiyi."

Sonra hemen aşırı hassasiyet ve alınganlıklar.

Gündemde kalma çabaları.

Çok tipik bir şablon.

Belki bu mesajlarla popülerliğimiz artar değil mi hocam?

Ah hınzır klavyeşörler ah.

Şimdi yüzyüze olsak kuzu gibi olurdu hepsi.

Ne mutlu ki karşısındakinin ses tonu yok, yüz ifadesi yok, o zaman korkacak bir şey de yok, dayan kû klavyeye.

Bir yandan MSN'den kankalarıyla fikir teatisi yapar, bir yandan ne yazıldığını okur. Sağdan-soldan bilgi toplar. Gaza gelir.

Hep topu taca atmalar, başkalarını suçlamalar.

Ortam gerilsin değil mi hocam?

Krizsiz yaşayamıyoruz değil mi?

Barkın

Not: Beyazlar daha beyaz, renkliler daha renkli.

Hah Asfalt meleği'nin mesajını bir daha okuyunca gördüm.

Bir de "Kişisel saldırı" olayından bahsedilmiş.

Öyle birşey olursa yöneticilere şikayet etmek için malzeme olur değil mi?

Hem de benden küllüm kurtulmuş olursunuz?

Bizim AŞB de kalkmış Suzuki'ye tilki demiş amma, asıl tilki buradaymış.

Kurnaaaz.

Konu Carl Gustav tarafından (10-04-2008 Saat 22:31 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.