ilkay abi kusursuz bir yazı yazmışsın. mantık çerçevesi içinde yazdıgın yazı dogru ve anlattıgın konu hakkında eksik bilgi yok .
fakat ayşe şule bilgiç'in bütün yazılarını okusaydın niye eski okuyucuların ayşe şule bilgiç'in bu şekilde olan yazılarına(bu yazısı değil) tepki gösterdigini anlardın.
1. yazdıgı bir yazının defalarca hatta 1-2 kez 3-4 hafta arayla yayımlanması (belki de basım hatası ama kurban edilen ne yazık ki gazete olmuyor.)
2. alıntı yaptıgı halde kaynak göstermemek ve alıntıyı dil bilgisi hatalarıyla beraber almak. -eger bir gazetede yazı yazılıyorsa dil bilgisine dikkat edilmelidir. türkçe dersinde böyle bir bilgi verilmediyse hocanızdan hesap sorun- (bu da belki basım hatasıdır ama ne yazık ki kurban edilen gazete olmuyor)
3. objektif olmayan (taraflı) yorum. bu konu hakkında bir şey yazmayacagım. çünkü para ne derse o olur .
diyecegim şudur; farklı şeyler görelim. farklı ve
yeni şeyler görürsek daha makbule geçer.
hatalıysam 0900 910 20 20'ye bildirin
