Tekil Mesaj Gösterimi
Eski
  (#15)
efendy_iso

efendy_iso - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: GSXR1000RR1 Araba:Peugeot 206 Uçak:Boing 727
Kan Grubu: O Rh+
10-04-2008, 11:32 AM

Alıntı:
Özer´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence sen havanda su dövüyorsun Efendi....kişileri sevmeyebiliriz ama doğru yazdıkları ya da insanlığın yararına yaptıklarına saygı gösterebilriznerede ''O'' onu cebinden çıkaracak adamlar
senin yaptığını ancak ayıplarım![
Sen/siz de paylaşsana bilgilerinizi ya da DOĞRU olduğuna inankıklarınızı.......

Hata yapan insanımız az değil! hayatını yanlış Motosiklet seçimi ya da acemiliği nedeniyle kaybeden de az değil malesef! davranışın sonderece EGOİST'çe....
birileri çıkıp bazı konulara değinerek yol göstermeye çalışıyorsa, Teşekkür etmeyi bilelim lütfen...bak lütfen diyorum.
Önyargı hayatımızda yaptığımız ve yapacağımız en kötü yargıdır.
''O'' sözünüettiğin kişiler ancak motosiklete binmesini(belki) bilirler!
çıkartın sizde bir dergi'de,Türk insanına bir katkınız olsun bari.....

daha satırlar dolusu yazabilirim ama havanda su dövmeye benzeyecek yine.....[/b][/size]

Emeğine sağlık,
Rüzgarın Kızı
yazdıklarında haklısın,ama aynı tartışmayı daha önce defalarca yaptık bu sitede ve sitenin yarısından çoğu benle aynı fikirdedir emin oll,söz konusu kişinin şu an yazdıklarıyla ilgili bişey demiyorum,ama eğer okuyosan geçmiş yazılarını ne demek istediğimi çok iyi anlarsınn,ben kendisini sevmiyorum sevmediğim içinde yazılarını çok iyi takip ediyorum,işte motor dediğin yatakta kımıl kımıl olan bi erkek gibi olacak,yada 4 tane motorum var ,canım hangisine isterse ona binerimm,bu hafta şunu test edesim geldi bilmem ne ,bilgi anlamında hiç bi değeri olmayan ,klasik motorcuların bildiği şeyleri saçma bi tavırla anlatan bi kişi bence,olayın egoistlikle yada bencillikle alakası yok,nasıl olmuşsa yalnışlıkla köşe yazarı yapmışlar,hı buda sistemin ayıbı,sitemizdeki bilgi duayenlerine gelince ,boy,edy,aye,coq,makina,prometheus,akburak,slayer( aklıma gelmeyenler kusura bakmasınlar) bunlar hakkaten bilenler bunlar yazsınlar gece gündüz yazsınlar,ukalalık yapsınlar hatta,bilmişlik taslasınlar anlarımmm,çünkü hakkaten bu konuda bilgililer,ama söz konusu kişinin böyle ben biliyorumm ben ediyorumd eyip köşe yazıları yazması sıkıyo beni,okuyun bakalım geçmiş yazılarını,kayda değer bişey bulacakmısınız,yada aaa ben bunu bilmiyodum ne kadar önemli bi bilgi diyebileceğiniz bişey bulabilecekmisiniz SAYGILAR

Asr-ı Saadette çocuk olmak vardı....